«Vi må snakke om strømmeserier, ikke tv-serier»

«Vi må snakke om strømmeserier, ikke tv-serier»

Johan Fasting, Vilje Kathrine Hagen, Jon Inge Faldalen og Gry Rustad ser på tendenser innen film og tv-året som gikk. Og de diskuterer Fastings påstand om at tv-serien er død.

Det var på et vis et sjokk å bli konfrontert med hvor mange timer man faktisk hadde sittet og sett på serier, sier produsent Vilje Kathrine Hagen i denne spesial-utgaven av Filmsamtalen. Sammen med serieskaper og forfatter-kollega Johan Fasting er hun gjest hos vertskapet Gry Rustad og Jon Inge Faldalen i ukens podcast.

Hva var deres sterkeste opplevelser på kino og i serieformat i 2021? Hvor sterk ble sulten etter kinoopplevelsen da nedstengningene trakk i langdrag? Og hvordan i all verden kan Johan påstå at for ham er tv-serien død?

Jo, han vil at vi heretter bør snakke om strømmeserier. Strømmeserier er noe annet enn hva tv-seriene en gang var. Vi tar for lett på hva som har endret seg, særlig hos seerne, mener han. Gjør serieskaperne nok for å tilpasse seg disse endringene?

«Vi må snakke om strømmeserier, ikke tv-serier»

«Vi må snakke om strømmeserier, ikke tv-serier»

Johan Fasting, Vilje Kathrine Hagen, Jon Inge Faldalen og Gry Rustad ser på tendenser innen film og tv-året som gikk. Og de diskuterer Fastings påstand om at tv-serien er død.

Det var på et vis et sjokk å bli konfrontert med hvor mange timer man faktisk hadde sittet og sett på serier, sier produsent Vilje Kathrine Hagen i denne spesial-utgaven av Filmsamtalen. Sammen med serieskaper og forfatter-kollega Johan Fasting er hun gjest hos vertskapet Gry Rustad og Jon Inge Faldalen i ukens podcast.

Hva var deres sterkeste opplevelser på kino og i serieformat i 2021? Hvor sterk ble sulten etter kinoopplevelsen da nedstengningene trakk i langdrag? Og hvordan i all verden kan Johan påstå at for ham er tv-serien død?

Jo, han vil at vi heretter bør snakke om strømmeserier. Strømmeserier er noe annet enn hva tv-seriene en gang var. Vi tar for lett på hva som har endret seg, særlig hos seerne, mener han. Gjør serieskaperne nok for å tilpasse seg disse endringene?

MENY