Jakten på den gode dansen (+)

Jakten på den gode dansen (+)

Niels Pagh Andersen har skrevet en særdeles klok og interessant bok om filmklipping og klippingens vesen, synes Jan Toreg. Viljen til hele tiden å bruke og utforske, men ikke låse seg i dramaturgiske dogmer, er en styrke i Pagh Andersens fortelling.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Niels Pagh Andersen har skrevet en særdeles klok og interessant bok om filmklipping og klippingens vesen, synes Jan Toreg. Viljen til hele tiden å bruke og utforske, men ikke låse seg i dramaturgiske dogmer, er en styrke i Pagh Andersens fortelling.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Jakten på den gode dansen (+)

Jakten på den gode dansen (+)

Niels Pagh Andersen har skrevet en særdeles klok og interessant bok om filmklipping og klippingens vesen, synes Jan Toreg. Viljen til hele tiden å bruke og utforske, men ikke låse seg i dramaturgiske dogmer, er en styrke i Pagh Andersens fortelling.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Niels Pagh Andersen har skrevet en særdeles klok og interessant bok om filmklipping og klippingens vesen, synes Jan Toreg. Viljen til hele tiden å bruke og utforske, men ikke låse seg i dramaturgiske dogmer, er en styrke i Pagh Andersens fortelling.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY