Filmsamtalen: Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum

Filmsamtalen: Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum

Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum forteller Jon Inge Faldalen om samarbeidet på «Verdens verste menneske» – ikke minst om filmens mye omtalte «meet cute»-scene der Reinsve og Nordrums karakterer snuser på hverandre for første gang.

Cannes-vinner Renate Reinsve, skuespiller Herbert Nordrum og regissør og co-manusforfatter Joachim Trier snakker med Jon Inge Faldalen om hva de har lært av prosessen bak den kinoaktuelle romantiske dramakomedien Verdens verste menneske.

Fra filmens forhistorie forteller Reinsve for eksempel om auditionvideoen hun la ut på YouTube for sin lille rolle i Oslo, 31. august  og samtalen diskuterer i særlig detalj «meet cute»-scenen i Verdens verste menneske der Reinsve og Nordrums karakterer «Julie» og «Eivind» møtes på en bryllupsfest og snuser på hverandre for første gang. Samtalen egner seg både før og etter du har sett filmen, som definitivt bør ses på det store kinolerretet.

Tekniker: Fridtjof Wesseltoft

Filmsamtalen: Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum

Filmsamtalen: Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum

Renate Reinsve, Joachim Trier og Herbert Nordrum forteller Jon Inge Faldalen om samarbeidet på «Verdens verste menneske» – ikke minst om filmens mye omtalte «meet cute»-scene der Reinsve og Nordrums karakterer snuser på hverandre for første gang.

Cannes-vinner Renate Reinsve, skuespiller Herbert Nordrum og regissør og co-manusforfatter Joachim Trier snakker med Jon Inge Faldalen om hva de har lært av prosessen bak den kinoaktuelle romantiske dramakomedien Verdens verste menneske.

Fra filmens forhistorie forteller Reinsve for eksempel om auditionvideoen hun la ut på YouTube for sin lille rolle i Oslo, 31. august  og samtalen diskuterer i særlig detalj «meet cute»-scenen i Verdens verste menneske der Reinsve og Nordrums karakterer «Julie» og «Eivind» møtes på en bryllupsfest og snuser på hverandre for første gang. Samtalen egner seg både før og etter du har sett filmen, som definitivt bør ses på det store kinolerretet.

Tekniker: Fridtjof Wesseltoft

MENY