Den ansvarlige rebellen (+)

Den ansvarlige rebellen (+)

Å sende advokater etter pirater er en dårlig forretningsmodell, mener Alan Milligan. Neste uke lanserer han White Rabbit, en applikasjon som vil gi brukere muligheten til å betale for i utgangspunktet ulovlig strømming. Målet er å styrke filmbransjen og gjøre opprør mot strømmegigantene. På White Rabbit vil 100 000 filmer være registrert for søk og gjenkjenning i applikasjonen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å sende advokater etter pirater er en dårlig forretningsmodell, mener Alan Milligan. Neste uke lanserer han White Rabbit, en applikasjon som vil gi brukere muligheten til å betale for i utgangspunktet ulovlig strømming. Målet er å styrke filmbransjen og gjøre opprør mot strømmegigantene. På White Rabbit vil 100 000 filmer være registrert for søk og gjenkjenning i applikasjonen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

Den ansvarlige rebellen (+)

Den ansvarlige rebellen (+)

Å sende advokater etter pirater er en dårlig forretningsmodell, mener Alan Milligan. Neste uke lanserer han White Rabbit, en applikasjon som vil gi brukere muligheten til å betale for i utgangspunktet ulovlig strømming. Målet er å styrke filmbransjen og gjøre opprør mot strømmegigantene. På White Rabbit vil 100 000 filmer være registrert for søk og gjenkjenning i applikasjonen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

Å sende advokater etter pirater er en dårlig forretningsmodell, mener Alan Milligan. Neste uke lanserer han White Rabbit, en applikasjon som vil gi brukere muligheten til å betale for i utgangspunktet ulovlig strømming. Målet er å styrke filmbransjen og gjøre opprør mot strømmegigantene. På White Rabbit vil 100 000 filmer være registrert for søk og gjenkjenning i applikasjonen.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY