Det blir to nye sesonger med «Pørni»

Det blir to nye sesonger med «Pørni»

Viaplay bekrefter at det kommer to nye sesonger med Henriette Steenstrups suksess-serie «Pørni». Opptakene til ny sesong er allerede i gang i Oslo.

Pørni har blitt Viaplays mest sette norske produksjonen i løpet av de første syv dagene siden premiere noensinne. Etter premieren var også kritikerrosen unison: «Pørni» er den beste norske serien på mange år, mente Rushprints Jon Inge Faldalen.

NENT Group kan nå bekrefte at det kommer to nye sesonger av serien, og opptakene for sesong to er allerede i gang i Oslo.

– Det er utrolig gøy at Pørni og de andre i dette universet har blitt så godt tatt imot av seerne, og vi har masse planer for de neste sesongene, forteller Henriette Steenstrup.

I tillegg vil alle de kjente fjesene fra første sesong vil returnere, deriblant Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Ulrikke Døvigen, Agnes Kittelsen, Jan Gunnar Røise, Gunnar Eiriksson, Deniz Kaya, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg og Jon Ranes.

«I sesong to av Pørni følger vi familien Middelthon videre i deres strev og kav. For Pørni handler det alltid om å gjøre det beste for fellesskapet og alle andre, for barna handler det om å bli selvstendige individer uten å bli hensynsløse. Oppi alle gode intensjoner om å holde gjengen samlet dukker det opp hindringer og individuelle behov. Og det er Pørnis jobb som voksen å være nettopp det – voksen. Selv om det av og til koster mer enn det smaker.»

Innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam, forteller at det var et enkelt valg å gi Henriette Steenstrup og produksjonsselskapet Monster ny tillitt.

– Jeg er så imponert over kvaliteten og kreativiteten som kommer fra Norge for tiden. Familieliv kan iblant føles som en uendelig rekke av kompromisser, som kanskje er grunnen til at Pørni ble så godt tatt imot av seerne. Det er en skildring av en kvinnes balansekunst som i seg selv er så godt balansert som drama: Pørni er morsomt og tragisk, noen ganger litt keitete, men mest av alt utrolig sjarmerende. Vi satser på talenter og gjorde Viaplay til hjemmet for Henriette Steenstrups første egne serie, så det er utrolig gledelig å gi serien to nye sesonger, forteller Wallestam.

Sesong to av Pørni spilles inn i Oslo fram til slutten av juni og har forventet premiere i 2022 på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay. Serien blir produsert av Ida Håndlykken Kvernstrøm og Bård Fjulsrud for Monster, mens Charlotte Blom gjentar rollen som regissør.

(Foto fra Pørni er tatt av Lars Olav Dybvig)

Det blir to nye sesonger med «Pørni»

Det blir to nye sesonger med «Pørni»

Viaplay bekrefter at det kommer to nye sesonger med Henriette Steenstrups suksess-serie «Pørni». Opptakene til ny sesong er allerede i gang i Oslo.

Pørni har blitt Viaplays mest sette norske produksjonen i løpet av de første syv dagene siden premiere noensinne. Etter premieren var også kritikerrosen unison: «Pørni» er den beste norske serien på mange år, mente Rushprints Jon Inge Faldalen.

NENT Group kan nå bekrefte at det kommer to nye sesonger av serien, og opptakene for sesong to er allerede i gang i Oslo.

– Det er utrolig gøy at Pørni og de andre i dette universet har blitt så godt tatt imot av seerne, og vi har masse planer for de neste sesongene, forteller Henriette Steenstrup.

I tillegg vil alle de kjente fjesene fra første sesong vil returnere, deriblant Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Ulrikke Døvigen, Agnes Kittelsen, Jan Gunnar Røise, Gunnar Eiriksson, Deniz Kaya, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg og Jon Ranes.

«I sesong to av Pørni følger vi familien Middelthon videre i deres strev og kav. For Pørni handler det alltid om å gjøre det beste for fellesskapet og alle andre, for barna handler det om å bli selvstendige individer uten å bli hensynsløse. Oppi alle gode intensjoner om å holde gjengen samlet dukker det opp hindringer og individuelle behov. Og det er Pørnis jobb som voksen å være nettopp det – voksen. Selv om det av og til koster mer enn det smaker.»

Innholdssjef i NENT Group, Filippa Wallestam, forteller at det var et enkelt valg å gi Henriette Steenstrup og produksjonsselskapet Monster ny tillitt.

– Jeg er så imponert over kvaliteten og kreativiteten som kommer fra Norge for tiden. Familieliv kan iblant føles som en uendelig rekke av kompromisser, som kanskje er grunnen til at Pørni ble så godt tatt imot av seerne. Det er en skildring av en kvinnes balansekunst som i seg selv er så godt balansert som drama: Pørni er morsomt og tragisk, noen ganger litt keitete, men mest av alt utrolig sjarmerende. Vi satser på talenter og gjorde Viaplay til hjemmet for Henriette Steenstrups første egne serie, så det er utrolig gledelig å gi serien to nye sesonger, forteller Wallestam.

Sesong to av Pørni spilles inn i Oslo fram til slutten av juni og har forventet premiere i 2022 på Nordic Entertainment Groups strømmetjeneste Viaplay. Serien blir produsert av Ida Håndlykken Kvernstrøm og Bård Fjulsrud for Monster, mens Charlotte Blom gjentar rollen som regissør.

(Foto fra Pørni er tatt av Lars Olav Dybvig)

MENY