“Sisters on Track” får verdenspremiere på CPH:DOX

“Sisters on Track” får verdenspremiere på CPH:DOX

Sant & Usants «Sisters on Track» er Norges første dokumentar produsert som en Netflix Original. Nå får filmen verdenspremiere under CPH:DOX.

Sisters on track skal vises i Special Premiere-seksjonen under CPH:DOX. Fra før har både Nefise Özkal Lorentzen, Emil Trier og Gunnar Hall Jensen nye filmer i det nordiske konkurranseprogrammet på CPH:DOX (les mer om de filmene her).

Sisters on track er regissert av Tone Grøttjord-Glenne og Corinne van der Broch, med Anita Rehoff Larsen og Grøttjord-Glenne som produsenter for Sant & Usant. Den er altså Norges første dokumentar produsert som en Netflix Original.

Filmen er en oppveksthistorie fra Brooklyn som følger tre hjemløse søstre som «mot alle odds» blir oppdaget som fremtidens løpetalenter:

«Tre hjemløse søstre Tai (13), Rainn (12) og Brooke (11), blir oppdaget ved en tilfeldighet av en trener fra Jeuness Track Club for jenter i Brooklyn, New York. Uten noen tidligere idrettserfaring begynner de å trene med klubben, og i løpet av et år vinner alle de tre jentene medaljer ved det nasjonale junior-OL. Over natten blir de en nasjonal sensasjon og introduseres for en spennende verden av TV-talk shows og kjendiser. En verden veldig langt borte fra bosenteret for hjemmeløse der de bor sammen med deres mor, Tonia. Sisters on Track er en oppvekst historie om håp, søskenkjærlighet og tilhørighet, da tre unge søstre løper mot alle odds mot en lysere fremtid».

Sant & Usant har jobbet med prosjektet siden 2016, og i filmen får vi også se søstrenes egne mobilopptak. Filmen er støttet med utviklingsmidler fra NFI, Fritt ord og Kreativt Europa.  Filmen kommer etter planen på Netflix i løpet av høsten.

“Sisters on Track” får verdenspremiere på CPH:DOX

“Sisters on Track” får verdenspremiere på CPH:DOX

Sant & Usants «Sisters on Track» er Norges første dokumentar produsert som en Netflix Original. Nå får filmen verdenspremiere under CPH:DOX.

Sisters on track skal vises i Special Premiere-seksjonen under CPH:DOX. Fra før har både Nefise Özkal Lorentzen, Emil Trier og Gunnar Hall Jensen nye filmer i det nordiske konkurranseprogrammet på CPH:DOX (les mer om de filmene her).

Sisters on track er regissert av Tone Grøttjord-Glenne og Corinne van der Broch, med Anita Rehoff Larsen og Grøttjord-Glenne som produsenter for Sant & Usant. Den er altså Norges første dokumentar produsert som en Netflix Original.

Filmen er en oppveksthistorie fra Brooklyn som følger tre hjemløse søstre som «mot alle odds» blir oppdaget som fremtidens løpetalenter:

«Tre hjemløse søstre Tai (13), Rainn (12) og Brooke (11), blir oppdaget ved en tilfeldighet av en trener fra Jeuness Track Club for jenter i Brooklyn, New York. Uten noen tidligere idrettserfaring begynner de å trene med klubben, og i løpet av et år vinner alle de tre jentene medaljer ved det nasjonale junior-OL. Over natten blir de en nasjonal sensasjon og introduseres for en spennende verden av TV-talk shows og kjendiser. En verden veldig langt borte fra bosenteret for hjemmeløse der de bor sammen med deres mor, Tonia. Sisters on Track er en oppvekst historie om håp, søskenkjærlighet og tilhørighet, da tre unge søstre løper mot alle odds mot en lysere fremtid».

Sant & Usant har jobbet med prosjektet siden 2016, og i filmen får vi også se søstrenes egne mobilopptak. Filmen er støttet med utviklingsmidler fra NFI, Fritt ord og Kreativt Europa.  Filmen kommer etter planen på Netflix i løpet av høsten.

MENY