Filmsamtalen: Film- og serieåret 2020

Filmsamtalen: Film- og serieåret 2020

2020 ble året da vi søkte oss til de hjertevarme komediene – ja, selv Larry David ble litt mykere i kantene. Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Hanno Schwind oppsummerer et annerledesår innen serieformatet og særlig kinofilmen.

Foto: Noen av panelets felles favoritter: I May Destroy You, 22.juli, Curb your Enthusiasm, Lovers rock, How to with John Wilson og First Cow.

Da kinoene stengte over store deler av verden, kunne det virke som strømmetjenestene hentet fram alt de kunne finne. Derfor ble ikke kvaliteten jevnt over særlig imponerende, mener Gry Rustad i denne oppsummeringen av serie- og filmåret 2020. Sammen med Jon Inge Faldalen og Kai Hanno Schwind tar hun her den store gjennomgangen av året; de sammenlikner sine ti på topp-lister og gir ros og ris. Ikke overraskende søkte vi i 2020 sammen rundt leirbålet for å la oss underholde av komedier og livgivende fortellinger. Det har vært et spesielt år, ikke minst for kinofilmen, noe denne oppsummeringen bærer preg av.

Filmsamtalen: Film- og serieåret 2020

Filmsamtalen: Film- og serieåret 2020

2020 ble året da vi søkte oss til de hjertevarme komediene – ja, selv Larry David ble litt mykere i kantene. Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Hanno Schwind oppsummerer et annerledesår innen serieformatet og særlig kinofilmen.

Foto: Noen av panelets felles favoritter: I May Destroy You, 22.juli, Curb your Enthusiasm, Lovers rock, How to with John Wilson og First Cow.

Da kinoene stengte over store deler av verden, kunne det virke som strømmetjenestene hentet fram alt de kunne finne. Derfor ble ikke kvaliteten jevnt over særlig imponerende, mener Gry Rustad i denne oppsummeringen av serie- og filmåret 2020. Sammen med Jon Inge Faldalen og Kai Hanno Schwind tar hun her den store gjennomgangen av året; de sammenlikner sine ti på topp-lister og gir ros og ris. Ikke overraskende søkte vi i 2020 sammen rundt leirbålet for å la oss underholde av komedier og livgivende fortellinger. Det har vært et spesielt år, ikke minst for kinofilmen, noe denne oppsummeringen bærer preg av.

MENY