Amerikansk og tysk pris til «Tottori! Sommeren vi var alene»

Amerikansk og tysk pris til «Tottori! Sommeren vi var alene»

«Tottori! Sommeren vi var alene» ble denne uken tildelt publikumsprisen på Mill Valley Film Festival i California og prisen for beste europeiske barnefilm under den tyske barnefilmfestivalen Schlingel.

Tottori! Sommeren vi var alene har rundet 55 000 på norske kinoer, og fortsetter nå sin suksess på internasjonale barnefilmfestivaler. Denne uken ble filmen tildelt publikumsprisen på Mill Valley Film Festival i California og prisen for «beste europeiske barnefilm» på Schlingel Internationales Filmfestival i Chemnitz, Tyskland

Mill Valley Film Festival regnes som et viktig springbrett inn på det amerikanske markedet.

“It was wonderful to see our audience respond as positively to the film as we did when we selected it. As the North American premiere of the film, this clearly demonstrates how well the film translates to American audiences,” sier programansvarlig Joanne Parsont i en pressemelding.

Tottori! Sommeren vi var alene ble også tildelt fagjuryens spesialpris for «beste europeiske barnefilm» under den internasjonale barnefilmfestivalen Schlingel Internationales Filmfestival i Chemnitz, Tyskland – en av de viktigste arenaene for barnefilm i verden. I år deltok over 260 filmer fra 40 land. Prisen tildeles i regi av MDR (tysk TV-kanal) og innebærer en pengepremie på 1000 euro, samt 5000 euro i stipend til å få filmen dubbet til tysk.

I tillegg til deltakelsen på Mill Valley Film Festival og Schlingel-festivalen ble filmen også plukket ut til hovedprogrammet på prestisjeunge Cinekid i Nederland, hvor filmen hadde sin internasjonale premiere. Utover dette har filmen fått bekreftet deltakelse på 10 andre internasjonale filmfestivaler. Filmen er også allerede solgt til en rekke land.

Filmen er produsert av Chezville AS v/ Gary Cranner Regi: Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen Medvirkende: Billie og Vega Østin, Thomas Skjørestad, Nina Ellen Ødegård, Mette Arnstad, Oddgeir Thune og Kristoffer Joner

Amerikansk og tysk pris til «Tottori! Sommeren vi var alene»

Amerikansk og tysk pris til «Tottori! Sommeren vi var alene»

«Tottori! Sommeren vi var alene» ble denne uken tildelt publikumsprisen på Mill Valley Film Festival i California og prisen for beste europeiske barnefilm under den tyske barnefilmfestivalen Schlingel.

Tottori! Sommeren vi var alene har rundet 55 000 på norske kinoer, og fortsetter nå sin suksess på internasjonale barnefilmfestivaler. Denne uken ble filmen tildelt publikumsprisen på Mill Valley Film Festival i California og prisen for «beste europeiske barnefilm» på Schlingel Internationales Filmfestival i Chemnitz, Tyskland

Mill Valley Film Festival regnes som et viktig springbrett inn på det amerikanske markedet.

“It was wonderful to see our audience respond as positively to the film as we did when we selected it. As the North American premiere of the film, this clearly demonstrates how well the film translates to American audiences,” sier programansvarlig Joanne Parsont i en pressemelding.

Tottori! Sommeren vi var alene ble også tildelt fagjuryens spesialpris for «beste europeiske barnefilm» under den internasjonale barnefilmfestivalen Schlingel Internationales Filmfestival i Chemnitz, Tyskland – en av de viktigste arenaene for barnefilm i verden. I år deltok over 260 filmer fra 40 land. Prisen tildeles i regi av MDR (tysk TV-kanal) og innebærer en pengepremie på 1000 euro, samt 5000 euro i stipend til å få filmen dubbet til tysk.

I tillegg til deltakelsen på Mill Valley Film Festival og Schlingel-festivalen ble filmen også plukket ut til hovedprogrammet på prestisjeunge Cinekid i Nederland, hvor filmen hadde sin internasjonale premiere. Utover dette har filmen fått bekreftet deltakelse på 10 andre internasjonale filmfestivaler. Filmen er også allerede solgt til en rekke land.

Filmen er produsert av Chezville AS v/ Gary Cranner Regi: Silje Salomonsen og Arild Østin Ommundsen Medvirkende: Billie og Vega Østin, Thomas Skjørestad, Nina Ellen Ødegård, Mette Arnstad, Oddgeir Thune og Kristoffer Joner

MENY