Se Kristoffer Borglis film som hadde premiere på Sundance

Se Kristoffer Borglis film som hadde premiere på Sundance

Kristoffer Borglis nye film hadde denne uken premiere på Nowness.com og Vimeo Staff Pick. «Former Cult Member Hears Music For The First Time» deltok tidligere i vinter på Sundance-festivalen. Se filmen her på rushprint.no

Former Cult Member Hears Music For The First Time ble tidligere i år tatt ut til seksjonen «International narrative short films» på Sundance film festival. Den er regissert og produsert av Borgli selv. En stor del av staben er amerikansk.

I filmen fortsetter han å utforske hybrid-dokumentarens yttergrenser når han skildrer et kult-medlem som opplever, som tittelen indikerer, å høre musikk for første gang. Hun har rømt fra fangenskap hos sin egen familie, og blir invitert av et magasin å være med på et journalistisk eksperiment.

”Du vil ikke tro hennes reaksjon”, heter det i omtalen. ”En kvinne som har blitt holdt innesperret hele sitt liv har nettopp klart å rømme. Journalister fra et magasin skal filme henne høre musikk for første gang. Så går alt galt.”

Borgli har laget en rekke reklamefilmer, musikkvideoer og kortfilmer som har blitt vist på flere store internasjonale festivaler og vunnet flere priser. I 2012 laget Borgli filmen Whateverest som ble vist på et titalls filmfestivaler, og vant pris på blant annet AFI Fest. Borglis film Real Life Exp hadde også premiere på nettstedet Nowness.com, og hans film Syndromes deltok også på South by South West (SXSW) i den offisielle kortfilm-konkurransen. Borglis spillefilmdebut DRIB ble også tatt ut til South by Southwest Film Festival.

Se Kristoffer Borglis film som hadde premiere på Sundance

Se Kristoffer Borglis film som hadde premiere på Sundance

Kristoffer Borglis nye film hadde denne uken premiere på Nowness.com og Vimeo Staff Pick. «Former Cult Member Hears Music For The First Time» deltok tidligere i vinter på Sundance-festivalen. Se filmen her på rushprint.no

Former Cult Member Hears Music For The First Time ble tidligere i år tatt ut til seksjonen «International narrative short films» på Sundance film festival. Den er regissert og produsert av Borgli selv. En stor del av staben er amerikansk.

I filmen fortsetter han å utforske hybrid-dokumentarens yttergrenser når han skildrer et kult-medlem som opplever, som tittelen indikerer, å høre musikk for første gang. Hun har rømt fra fangenskap hos sin egen familie, og blir invitert av et magasin å være med på et journalistisk eksperiment.

”Du vil ikke tro hennes reaksjon”, heter det i omtalen. ”En kvinne som har blitt holdt innesperret hele sitt liv har nettopp klart å rømme. Journalister fra et magasin skal filme henne høre musikk for første gang. Så går alt galt.”

Borgli har laget en rekke reklamefilmer, musikkvideoer og kortfilmer som har blitt vist på flere store internasjonale festivaler og vunnet flere priser. I 2012 laget Borgli filmen Whateverest som ble vist på et titalls filmfestivaler, og vant pris på blant annet AFI Fest. Borglis film Real Life Exp hadde også premiere på nettstedet Nowness.com, og hans film Syndromes deltok også på South by South West (SXSW) i den offisielle kortfilm-konkurransen. Borglis spillefilmdebut DRIB ble også tatt ut til South by Southwest Film Festival.

MENY