– Å skildre 22.juli har vært utfordrende og skjerpende (+)

– Å skildre 22.juli har vært utfordrende og skjerpende (+)

"Noen av de sterkeste bildene har vi fått fra statister som var nær det som skjedde". Sara Johnsen og Pål Sletaune forteller om den premiereklare NRK-serien ”22.juli”; om å nærme seg et nasjonalt traume og hvordan HBO-serien "Treme" og Peter Englunds bok "Krigens skjønnhet og sorg" hjalp dem på veien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Noen av de sterkeste bildene har vi fått fra statister som var nær det som skjedde». Sara Johnsen og Pål Sletaune forteller om den premiereklare NRK-serien ”22.juli”; om å nærme seg et nasjonalt traume og hvordan HBO-serien «Treme» og Peter Englunds bok «Krigens skjønnhet og sorg» hjalp dem på veien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

– Å skildre 22.juli har vært utfordrende og skjerpende (+)

– Å skildre 22.juli har vært utfordrende og skjerpende (+)

"Noen av de sterkeste bildene har vi fått fra statister som var nær det som skjedde". Sara Johnsen og Pål Sletaune forteller om den premiereklare NRK-serien ”22.juli”; om å nærme seg et nasjonalt traume og hvordan HBO-serien "Treme" og Peter Englunds bok "Krigens skjønnhet og sorg" hjalp dem på veien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement. ABONNEMENT LOGG INN

«Noen av de sterkeste bildene har vi fått fra statister som var nær det som skjedde». Sara Johnsen og Pål Sletaune forteller om den premiereklare NRK-serien ”22.juli”; om å nærme seg et nasjonalt traume og hvordan HBO-serien «Treme» og Peter Englunds bok «Krigens skjønnhet og sorg» hjalp dem på veien.

Denne saken krever abonnement. Du kan tegne års- eller månedsabonnement som gir deg tilgang på nyheter og fordypende artikler på rushprint.no hver eneste dag gjennom hele året. Les mer om våre ulike tilbud her: abonnement.

ABONNEMENT LOGG INN

MENY