Game of Thrones – en siste gjennomgang

Game of Thrones – en siste gjennomgang

Siste episoden av Game of Thrones levde opp til forventningene, selv om siste sesongen ikke gjorde det, er en av konklusjonene til Gry Rustad, Jon Inge Faldalen og Pål Stokka. Her gjør de opp status etter at siste episoden beseglet serieuniversets skjebne.

Noe av kompleksiteten forsvant i de to siste sesongene, men Pål Stokka, bokseriens norske forlegger, er likevel fornøyd. Sammen med Filmsamtalens Gry Rustad og Jon Inge Faldalen gjør han her opp status for hele Game of Thrones-komplekset.

Hvem av dem sitter igjen med flest favorittkarakterer i live? Og nå kommer også de andre spørsmålene til overflaten: Hva skjedde med Ellaria Sand? Hvorfor har ingen luer på seg når det er så kaldt? Og hvor rullestoltilpasset er det nye kongerriket? Ingen skal kunne påstå at vårt panel ikke våger å ta debatten! (Gry og Påls oppsummering av både serien og siste sesongen i sin helhet får du her)

Game of Thrones – en siste gjennomgang

Game of Thrones – en siste gjennomgang

Siste episoden av Game of Thrones levde opp til forventningene, selv om siste sesongen ikke gjorde det, er en av konklusjonene til Gry Rustad, Jon Inge Faldalen og Pål Stokka. Her gjør de opp status etter at siste episoden beseglet serieuniversets skjebne.

Noe av kompleksiteten forsvant i de to siste sesongene, men Pål Stokka, bokseriens norske forlegger, er likevel fornøyd. Sammen med Filmsamtalens Gry Rustad og Jon Inge Faldalen gjør han her opp status for hele Game of Thrones-komplekset.

Hvem av dem sitter igjen med flest favorittkarakterer i live? Og nå kommer også de andre spørsmålene til overflaten: Hva skjedde med Ellaria Sand? Hvorfor har ingen luer på seg når det er så kaldt? Og hvor rullestoltilpasset er det nye kongerriket? Ingen skal kunne påstå at vårt panel ikke våger å ta debatten! (Gry og Påls oppsummering av både serien og siste sesongen i sin helhet får du her)

MENY