Filmsamtalen: Siste sesong av Game of Thrones

Filmsamtalen: Siste sesong av Game of Thrones

Siste sesongen av ”Game of Thrones” er igang, og Gry har fått selskap av bokseriens norske forlegger, Pål Stokka. Her diskuterere de åpningsscenens relasjon til piloten og hvordan serieuniverset har gått videre fra bokserien, og hva de tror og håper vil skje videre.

Et av tiårets store populærkulturelle fenomener er gått inn i sin åttende og siste sesong. Derfor hentet Gry Rustad inn mannen som har vært med nesten helt fra starten, Pål Stokka, og som har utviklet et like lidenskapelig forhold til serieuniverset som bokserien han gir ut på Gyldendal. Her går de gjennom serien og trekker linjer mellom sesonger og episoder, de ser nærmere på symbolikk og mønstre, samtidig som de retter blikket mot hva som kan skje videre.

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er postdoktor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

Filmsamtalen: Siste sesong av Game of Thrones

Filmsamtalen: Siste sesong av Game of Thrones

Siste sesongen av ”Game of Thrones” er igang, og Gry har fått selskap av bokseriens norske forlegger, Pål Stokka. Her diskuterere de åpningsscenens relasjon til piloten og hvordan serieuniverset har gått videre fra bokserien, og hva de tror og håper vil skje videre.

Et av tiårets store populærkulturelle fenomener er gått inn i sin åttende og siste sesong. Derfor hentet Gry Rustad inn mannen som har vært med nesten helt fra starten, Pål Stokka, og som har utviklet et like lidenskapelig forhold til serieuniverset som bokserien han gir ut på Gyldendal. Her går de gjennom serien og trekker linjer mellom sesonger og episoder, de ser nærmere på symbolikk og mønstre, samtidig som de retter blikket mot hva som kan skje videre.

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er postdoktor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

MENY