Podcast Heimebane 2: Om rollegalleriets reise

Podcast Heimebane 2: Om rollegalleriets reise

I denne andre podcasten om «Heimebane 2» forteller serieskaper Johan Fasting om reisen til alle karakterene – helt fram til siste episoden som ble sluppet i kveld. Vær oppmerksom på spoilers.

I forrige podcasten fra februar fortalte Johan Fasting om utfordringene han som serieskaper har stått overfor i overgangen til en ny sesong, og drøfter serieformatets egenart med Gry Rustad. Når denne utgaven publiseres, er siste episoden av sesong 2 sluppet på NRK.no, og han kan snakke friere om rollegalleriet. Hvorfor var det nødvendig å flytte tyngdepunktet litt vekk fra Helena og enkelte andre sentrale karakterer fra første sesongen? Vær oppmerksom på spoilers om du ikke har sett siste sesongen ferdig!

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er postdoktor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

Podcast Heimebane 2: Om rollegalleriets reise

Podcast Heimebane 2: Om rollegalleriets reise

I denne andre podcasten om «Heimebane 2» forteller serieskaper Johan Fasting om reisen til alle karakterene – helt fram til siste episoden som ble sluppet i kveld. Vær oppmerksom på spoilers.

I forrige podcasten fra februar fortalte Johan Fasting om utfordringene han som serieskaper har stått overfor i overgangen til en ny sesong, og drøfter serieformatets egenart med Gry Rustad. Når denne utgaven publiseres, er siste episoden av sesong 2 sluppet på NRK.no, og han kan snakke friere om rollegalleriet. Hvorfor var det nødvendig å flytte tyngdepunktet litt vekk fra Helena og enkelte andre sentrale karakterer fra første sesongen? Vær oppmerksom på spoilers om du ikke har sett siste sesongen ferdig!

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er postdoktor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

MENY