Heimebane 2: Podcast

Heimebane 2: Podcast

Forventningene har vært store til andre sesongen av Heimebane. Her forteller Johan Fasting om utfordringene han som serieskaper har stått overfor i overgangen til en ny sesong, og drøfter serieformatets egenart med Gry Rustad.

Det finnes knapt en norsk dramaserie i nyere tid som har skapt like mye engasjement hos tv-seerne som Heimebane. I denne samtalen med Gry Rustad erkjenner serieskaper Johan Fasting at det kom som en overraskelse, ikke minst interessen for så mange av bikarakterene. Det har han tatt med seg videre til andre sesongen, som har premiere denne uken. Her forteller han mer om hva seerne kan forvente seg – uten spoilere – og lar seg engasjere av Gry til en inngående samtale om hva som er det unike ved serieformatet.

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

Heimebane 2: Podcast

Heimebane 2: Podcast

Forventningene har vært store til andre sesongen av Heimebane. Her forteller Johan Fasting om utfordringene han som serieskaper har stått overfor i overgangen til en ny sesong, og drøfter serieformatets egenart med Gry Rustad.

Det finnes knapt en norsk dramaserie i nyere tid som har skapt like mye engasjement hos tv-seerne som Heimebane. I denne samtalen med Gry Rustad erkjenner serieskaper Johan Fasting at det kom som en overraskelse, ikke minst interessen for så mange av bikarakterene. Det har han tatt med seg videre til andre sesongen, som har premiere denne uken. Her forteller han mer om hva seerne kan forvente seg – uten spoilere – og lar seg engasjere av Gry til en inngående samtale om hva som er det unike ved serieformatet.

Podcasten er spilt inn i studio hos Westerdals. Tekniker: David Lind Engelstad

Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Vanligvis styrer hun Filmsamtalen sammen med Kai Hanno Schwind og Jon Inge Faldalen.

MENY