Filmsamtalen: Pia Tjelta om ”Blindsone”

Filmsamtalen: Pia Tjelta om ”Blindsone”

– Jeg klarte ikke å gjennomføre hele lesningen av manuset første gangen, forteller Pia Tjelta om sin lovpriste hovedrolle i ”Blindsone”. Her forteller hun om forberedelsen til rollen og hvordan det å spille i én eneste lang tagning skapte en helt spesiell nerve under innspillingen.

Da regissør Tuva Novotny tilbydde henne rollen, takket Pia Tjelta først nei. Da sa Novotny: Det var ikke et tilbud, jeg beordrer deg å spille den! Vi skal være glade for at Tjelta gav etter, for hun har gitt oss en av kinohøstens sterkeste rolleprestasjoner i Blindsone. Her forteller hun om forberedelsen til rollen, samarbeidet med Novotny og om hvordan det å spille i én eneste lang tagning skapte en helt spesiell nerve, og hvorfor det er noe av det mest intense hun har opplevd som skuespiller. Og så tar hun oss med bak i kulissene på tv-serien Lykkeland som utspiller seg i hjembyen Stavanger.

Programleder er Kjetil Lismoen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Filmsamtalen: Pia Tjelta om ”Blindsone”

Filmsamtalen: Pia Tjelta om ”Blindsone”

– Jeg klarte ikke å gjennomføre hele lesningen av manuset første gangen, forteller Pia Tjelta om sin lovpriste hovedrolle i ”Blindsone”. Her forteller hun om forberedelsen til rollen og hvordan det å spille i én eneste lang tagning skapte en helt spesiell nerve under innspillingen.

Da regissør Tuva Novotny tilbydde henne rollen, takket Pia Tjelta først nei. Da sa Novotny: Det var ikke et tilbud, jeg beordrer deg å spille den! Vi skal være glade for at Tjelta gav etter, for hun har gitt oss en av kinohøstens sterkeste rolleprestasjoner i Blindsone. Her forteller hun om forberedelsen til rollen, samarbeidet med Novotny og om hvordan det å spille i én eneste lang tagning skapte en helt spesiell nerve, og hvorfor det er noe av det mest intense hun har opplevd som skuespiller. Og så tar hun oss med bak i kulissene på tv-serien Lykkeland som utspiller seg i hjembyen Stavanger.

Programleder er Kjetil Lismoen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY