Den store Thelma-samtalen (for deg som har sett filmen)

Den store Thelma-samtalen (for deg som har sett filmen)

Joachim Trier og Eskil Vogt dissekerer kinosuksessen «Thelma» sammen med Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Hanno Schwind. Men vær advart: There will be spoilers.

I denne utgaven av Filmsamtalen har Gry, Jon Inge og Kai for første gang besøk, og vi ønsker Joachim Trier og Eskil Vogt velkommen. De er kinoaktuelle med Thelma, en overnaturlig thriller om en ung kvinnes frigjørelser. Filmen har fått strålende kritikker, både her hjemme og der ute etter deltakelsen på Toronto film festival, og har denne helgen rundet 50 000 på norske kinoer etter premieren for tre uker siden.

Podcasten omtaler hele filmens innhold, så dersom du bryr deg om spoilers, bør du se filmen før du hører podcasten. Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

Den store Thelma-samtalen (for deg som har sett filmen)

Den store Thelma-samtalen (for deg som har sett filmen)

Joachim Trier og Eskil Vogt dissekerer kinosuksessen «Thelma» sammen med Jon Inge Faldalen, Gry Rustad og Kai Hanno Schwind. Men vær advart: There will be spoilers.

I denne utgaven av Filmsamtalen har Gry, Jon Inge og Kai for første gang besøk, og vi ønsker Joachim Trier og Eskil Vogt velkommen. De er kinoaktuelle med Thelma, en overnaturlig thriller om en ung kvinnes frigjørelser. Filmen har fått strålende kritikker, både her hjemme og der ute etter deltakelsen på Toronto film festival, og har denne helgen rundet 50 000 på norske kinoer etter premieren for tre uker siden.

Podcasten omtaler hele filmens innhold, så dersom du bryr deg om spoilers, bør du se filmen før du hører podcasten. Lydtekniker er Herman Hassel ved Westerdals Oslo ACT.

Gry Rustad er førsteamanuensis i medievitenskap ved Høgskolen i Hedmark, en dedikert Whedonite og David Simon-beundrer. Hun liker å gråte til Friday Night Lights og synes det å ikke like Seinfeld er en helt legitim deal-breaker. Kai Hanno Schwind har doktorgrad med avhandlingen «Found in Translation: The Office – a hybrid sitcom as blueprint for successful transnational television format adaption» fra Universitetet i Oslo og er førsteamanuensis på Westerdals Oslo ACT. Jon Inge Faldalen er universitetslektor ved Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo, der han underviser i filmens historie, estetikk og teori, og forsøker ferdigstille en doktoravhandling.

MENY