Møt humorsjefene i podcast-samtale

Møt humorsjefene i podcast-samtale

Humorforsker Kai Hanno Schwind har her samlet humorsjefene Christina Rezk Resar i NRK, Alice Sommer i TV2 og Rasmus Børja Øyen i TVNorge til en samtale om norsk tv-humor.

På foto (fra venstre): Schwind, Øyen, Sommer og Resar

I denne spesialutgaven av Filmsamtalen har podcast-medlem og humorforsker Kai Hanno Schwind samlet landets ledende «humorsjefer» til en omfattende samtale om tv-humor i Norge: Christina Rezk Resar (NRK), Alice Sommer (TV2) og Rasmus Børja Øyen (TVNorge) forteller om utfordringene med å utvikle humorformater med ulike forutsetninger og kritiske blikk fra alle sider.

Hvordan håndterer man en institusjon som Nytt på Nytt? Hvor går grensene for hva man kan tulle med på tv? Hva er forskjellen på humoren som produseres i dag versus ironi-generasjonen på 90-tallet? Hvorfor er det så vanskelig å lage en god sitcom? Og ikke minst: hva skjedde under årets Humorfest i Bergen?

Samtalen fant sted i lydstudio på Westerdals (lydtekniker Herman Hassel). Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

Møt humorsjefene i podcast-samtale

Møt humorsjefene i podcast-samtale

Humorforsker Kai Hanno Schwind har her samlet humorsjefene Christina Rezk Resar i NRK, Alice Sommer i TV2 og Rasmus Børja Øyen i TVNorge til en samtale om norsk tv-humor.

På foto (fra venstre): Schwind, Øyen, Sommer og Resar

I denne spesialutgaven av Filmsamtalen har podcast-medlem og humorforsker Kai Hanno Schwind samlet landets ledende «humorsjefer» til en omfattende samtale om tv-humor i Norge: Christina Rezk Resar (NRK), Alice Sommer (TV2) og Rasmus Børja Øyen (TVNorge) forteller om utfordringene med å utvikle humorformater med ulike forutsetninger og kritiske blikk fra alle sider.

Hvordan håndterer man en institusjon som Nytt på Nytt? Hvor går grensene for hva man kan tulle med på tv? Hva er forskjellen på humoren som produseres i dag versus ironi-generasjonen på 90-tallet? Hvorfor er det så vanskelig å lage en god sitcom? Og ikke minst: hva skjedde under årets Humorfest i Bergen?

Samtalen fant sted i lydstudio på Westerdals (lydtekniker Herman Hassel). Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

MENY