Blått Lerret WEB-TV: Monster, ZombieLars og Rett Vest

Blått Lerret WEB-TV: Monster, ZombieLars og Rett Vest

Møt blant annet Anne Sewitsky, Thomas Seeberg Torjussen og Henrik M. Dahlsbakken i en nedkortet utgave av Blått Lerret WEB-TV.

Blått Lerret onsdag 3.mai var viet to nye dramaserier og en dramakomedie: Monster, ZombieLars og Rett vest.

Anne Sewitsky kom for å presentere dramaserien Monster som hun har vært konseptuerende regissør på. Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen frontet dramaserien om ZombieLars, mens Henrik M. Dahlsbakken og Ingar Helge Gimle fortalte om spillefilmen Rett Vest. Programledere denne gangen var Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich.

Du kan lese mer om hver produksjon under alle videovinduene.

Mer om seriene:

Monster

En ung kvinne blir funnet drept i et bygdesamfunn i nord, og et åsted avdekker en massegrav. Den lokale politikvinnen Hedda (Ingvild Holthe Bygdnes) settes på saken sammen med spesialetterforskeren Joel Dreyer (Jakob Oftebro), som kommer sørfra. To mennesker, som i likhet med samfunnet de befinner seg i, preges av enorme motsetninger. Når flere brutale drap begås, sprer frykten seg i det lille samfunnet. Det samme gjør rykter, mistanker og frykten for å avsløre seg selv. Jakten på sannheten blir personlig når flere gamle drapssaker knyttes til hverandre. Blant disse saken om Heddas mor, som forsvant for over 30 år siden. Jo nærmere etterforskerne kommer en løsning, desto farligere blir det. Ingen er trygge – verken for seg selv eller andre.

Premiere: Høst 2017
Sjanger: Mysteriedrama
Format: 7 x 55 minutter
Regissør og serieskaper: Anne Sewitsky
Regissør: Pål Jackman
Manusforfatter og serieskaper: Hans Christian Storrøsten
Fotograf: Jørgen Johansson
Skuespillere:
 Ingvild Holthe Bygdnes, Jakob Oftebro, Bjørn Sundquist, Gørild Mauseth
Ansvarlig produsent: Lasse Greve Alsos

ZombieLars

Lars er elleve år og levende ulevende, som er den politisk korrekte betegnelsen for levende døde, som i sin tid erstattet den nedlatende betegnelsen zombie. I den fiktive byen Bekkebakken, hvor mangfoldstanken er forkastet og enfoldet dyrkes, møter han en rekke mytiske skapninger fra populærkulturen, og fra folkloren. En ninja, en kvart heks, et troll, et par nisser og en bytting, for å nevne noen. Felles for dem alle er at de er misforstått av populærkulturen og hjemsøkt av fordommer. Sammen finner de stolthet i det som av samfunnet forøvrig anses som avvik, men det å komme ut av skapet er ikke uten risiko og omkostninger.

Premiere: 2017
Sjanger: Drama
Format: 13 x 15 min.
Serieskapere: Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen
Regissører: Atle Knudsen og Tonje Voreland
Manuskript Thomas Seeberg Torjussen og Thomas Moldestad
Fotograf: Anna Myking og Snorre Solfjeld
Skuespillere: Leonard Valestrand Eike, Hannah Raanes-Holm, Helena F. Ødven, Dat Gia Nguyen, Laila Goody, Ine Marie Wilmann
Produsenter:
 Anne Bergseng og Gisle Halvorsen
Eksekutiv produsent: Eric Vogel

Rett Vest

Dramakomedien Rett vest omhandler vikarlæreren Kasper (Benjamin Helstad), som mister jobben samme dag som hans transseksuelle far Georg Margrethe (Ingar Helge Gimle) får et mentalt sammenbrudd. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise over fjellet til øya Ona, for å representere Kaspers nylig avdøde mor i norgesmesterskapet i quilting. Rett vest er en varm og rørende feelgoodfilm om alt det vakre som kan komme ut av sorgen.

Premiere: Høst 2017
Sjanger
: Dramakomedie
Lengde:
85 minutter
Regissør/manusforfatter/produsent:
Henrik M. Dahlsbakken
Skuespillere: Benjamin Helstad, Ingar Helge Gimle, Iben Akerlie, Anne Krigsvoll, Reidar Sørensen, Trine Wiggen, Ine Jansen, Henrik Mestad, Per Schaanning, Bente Børsum, Marte Germaine Christensen, Inga Ibsdotter Lilleaas, Tuva Børgedotter Larsen.
Fotograf: Oskar Dahlsbakken

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Blått Lerret WEB-TV: Monster, ZombieLars og Rett Vest

Blått Lerret WEB-TV: Monster, ZombieLars og Rett Vest

Møt blant annet Anne Sewitsky, Thomas Seeberg Torjussen og Henrik M. Dahlsbakken i en nedkortet utgave av Blått Lerret WEB-TV.

Blått Lerret onsdag 3.mai var viet to nye dramaserier og en dramakomedie: Monster, ZombieLars og Rett vest.

Anne Sewitsky kom for å presentere dramaserien Monster som hun har vært konseptuerende regissør på. Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen frontet dramaserien om ZombieLars, mens Henrik M. Dahlsbakken og Ingar Helge Gimle fortalte om spillefilmen Rett Vest. Programledere denne gangen var Lars Ole Kristiansen og Karsten Meinich.

Du kan lese mer om hver produksjon under alle videovinduene.

Mer om seriene:

Monster

En ung kvinne blir funnet drept i et bygdesamfunn i nord, og et åsted avdekker en massegrav. Den lokale politikvinnen Hedda (Ingvild Holthe Bygdnes) settes på saken sammen med spesialetterforskeren Joel Dreyer (Jakob Oftebro), som kommer sørfra. To mennesker, som i likhet med samfunnet de befinner seg i, preges av enorme motsetninger. Når flere brutale drap begås, sprer frykten seg i det lille samfunnet. Det samme gjør rykter, mistanker og frykten for å avsløre seg selv. Jakten på sannheten blir personlig når flere gamle drapssaker knyttes til hverandre. Blant disse saken om Heddas mor, som forsvant for over 30 år siden. Jo nærmere etterforskerne kommer en løsning, desto farligere blir det. Ingen er trygge – verken for seg selv eller andre.

Premiere: Høst 2017
Sjanger: Mysteriedrama
Format: 7 x 55 minutter
Regissør og serieskaper: Anne Sewitsky
Regissør: Pål Jackman
Manusforfatter og serieskaper: Hans Christian Storrøsten
Fotograf: Jørgen Johansson
Skuespillere:
 Ingvild Holthe Bygdnes, Jakob Oftebro, Bjørn Sundquist, Gørild Mauseth
Ansvarlig produsent: Lasse Greve Alsos

ZombieLars

Lars er elleve år og levende ulevende, som er den politisk korrekte betegnelsen for levende døde, som i sin tid erstattet den nedlatende betegnelsen zombie. I den fiktive byen Bekkebakken, hvor mangfoldstanken er forkastet og enfoldet dyrkes, møter han en rekke mytiske skapninger fra populærkulturen, og fra folkloren. En ninja, en kvart heks, et troll, et par nisser og en bytting, for å nevne noen. Felles for dem alle er at de er misforstått av populærkulturen og hjemsøkt av fordommer. Sammen finner de stolthet i det som av samfunnet forøvrig anses som avvik, men det å komme ut av skapet er ikke uten risiko og omkostninger.

Premiere: 2017
Sjanger: Drama
Format: 13 x 15 min.
Serieskapere: Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen
Regissører: Atle Knudsen og Tonje Voreland
Manuskript Thomas Seeberg Torjussen og Thomas Moldestad
Fotograf: Anna Myking og Snorre Solfjeld
Skuespillere: Leonard Valestrand Eike, Hannah Raanes-Holm, Helena F. Ødven, Dat Gia Nguyen, Laila Goody, Ine Marie Wilmann
Produsenter:
 Anne Bergseng og Gisle Halvorsen
Eksekutiv produsent: Eric Vogel

Rett Vest

Dramakomedien Rett vest omhandler vikarlæreren Kasper (Benjamin Helstad), som mister jobben samme dag som hans transseksuelle far Georg Margrethe (Ingar Helge Gimle) får et mentalt sammenbrudd. For å komme seg vekk fra elendigheten bestemmer de seg for å reise over fjellet til øya Ona, for å representere Kaspers nylig avdøde mor i norgesmesterskapet i quilting. Rett vest er en varm og rørende feelgoodfilm om alt det vakre som kan komme ut av sorgen.

Premiere: Høst 2017
Sjanger
: Dramakomedie
Lengde:
85 minutter
Regissør/manusforfatter/produsent:
Henrik M. Dahlsbakken
Skuespillere: Benjamin Helstad, Ingar Helge Gimle, Iben Akerlie, Anne Krigsvoll, Reidar Sørensen, Trine Wiggen, Ine Jansen, Henrik Mestad, Per Schaanning, Bente Børsum, Marte Germaine Christensen, Inga Ibsdotter Lilleaas, Tuva Børgedotter Larsen.
Fotograf: Oskar Dahlsbakken

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY