WEB-TV: Møt Giæver, Borgli og Hoel

WEB-TV: Møt Giæver, Borgli og Hoel

Da publikum skulle få møte filmskaperne bak tre av kinovårens sterkeste langfilmer gikk det ikke helt som forventet. Det sørget skuespiller og komiker Amir Asgharnejad for.

Foto: Kristoffer Borgli og Amir Asgharnejad

Marsutgaven av Blått Lerret kunne by på grenseoverskridende filmer fra filmskapere som har markert seg på toneangivende internasjonale festivaler:

Ole Giæver deltok som kjent i Panoramaseksjonen på Berlinalen i februar med Fra Balkongen og fikk gode kritikker. Han dukket opp sammen med skuespiller Marte M. Solem som medvirker i filmen. Kristoffer Borgli hadde premiere på sin spillefilmdebut DRIB under South by Southwest Film Festival i Texas. Han hadde med seg skuespiller og komiker Amir Asgharnejad som viste seg å være like uortodoks i intervjusituasjon som i rollen i selve filmen. Anniken Hoels dokumentarfilm Dødsårsak: ukjent ble tatt ut til den danske festivalen CPH DOX og har norsk premiere på Eurodok. Med seg hadde hun produsent Andrew Grant.

Kveldens programleder er Tonje Skar Reiersen.  

WEB-TV: Møt Giæver, Borgli og Hoel

WEB-TV: Møt Giæver, Borgli og Hoel

Da publikum skulle få møte filmskaperne bak tre av kinovårens sterkeste langfilmer gikk det ikke helt som forventet. Det sørget skuespiller og komiker Amir Asgharnejad for.

Foto: Kristoffer Borgli og Amir Asgharnejad

Marsutgaven av Blått Lerret kunne by på grenseoverskridende filmer fra filmskapere som har markert seg på toneangivende internasjonale festivaler:

Ole Giæver deltok som kjent i Panoramaseksjonen på Berlinalen i februar med Fra Balkongen og fikk gode kritikker. Han dukket opp sammen med skuespiller Marte M. Solem som medvirker i filmen. Kristoffer Borgli hadde premiere på sin spillefilmdebut DRIB under South by Southwest Film Festival i Texas. Han hadde med seg skuespiller og komiker Amir Asgharnejad som viste seg å være like uortodoks i intervjusituasjon som i rollen i selve filmen. Anniken Hoels dokumentarfilm Dødsårsak: ukjent ble tatt ut til den danske festivalen CPH DOX og har norsk premiere på Eurodok. Med seg hadde hun produsent Andrew Grant.

Kveldens programleder er Tonje Skar Reiersen.  

MENY