Filmsamtalen med Rebekka Karijord

Filmsamtalen med Rebekka Karijord

Da Margreth Olin spurte henne om å samarbeide på «Barndom» holdt Rebekka Karijord på å spille inn eget album som også handlet om barn. I denne podcasten forteller hun om prosessen med å komponere filmmusikk og hvilken betydning film har for musikken hennes.

Det er ikke første gangen Rebekka Karijord (foto av Kilian Munch) og Margreth Olin har funnet sammen på grunn av felles fascinasjon for en bestemt tematikk. Også samarbeidet på dokumentaren De andre oppsto som følge av at de på hvert sitt hold hadde orientert seg politisk mot den prekære flyktningesituasjonen. Mens De andre var en opprivende film, krevde Barndom helt andre virkemidler, forteller Karijord i denne samtalen med Rushprints redaktør Kjetil Lismoen. Samtalen fant sted dagen før Karijord skulle spille i Konserthuset i Oslo, en konsert som inngikk i turneen med hennes nye album, Mother Tongue.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her. Opptaket er gjort i Podster studio.

Filmsamtalen med Rebekka Karijord

Filmsamtalen med Rebekka Karijord

Da Margreth Olin spurte henne om å samarbeide på «Barndom» holdt Rebekka Karijord på å spille inn eget album som også handlet om barn. I denne podcasten forteller hun om prosessen med å komponere filmmusikk og hvilken betydning film har for musikken hennes.

Det er ikke første gangen Rebekka Karijord (foto av Kilian Munch) og Margreth Olin har funnet sammen på grunn av felles fascinasjon for en bestemt tematikk. Også samarbeidet på dokumentaren De andre oppsto som følge av at de på hvert sitt hold hadde orientert seg politisk mot den prekære flyktningesituasjonen. Mens De andre var en opprivende film, krevde Barndom helt andre virkemidler, forteller Karijord i denne samtalen med Rushprints redaktør Kjetil Lismoen. Samtalen fant sted dagen før Karijord skulle spille i Konserthuset i Oslo, en konsert som inngikk i turneen med hennes nye album, Mother Tongue.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her. Opptaket er gjort i Podster studio.

MENY