WEB TV: Hjertestart, Best Før og Nowhere to Hide

WEB TV: Hjertestart, Best Før og Nowhere to Hide

I februarutgaven av Blått Lerret WEB-TV kan du møte Arild Andresen og Kristoffer Joner i samtale om å instruere og oppdra barn, Linn Skåber forteller om midtlivskrisa og Zaradasht Ahmed om å regissere en hovedperson som gjør opptak selv i en krigssone.

Under årets første Blått Lerret 1.februar ble en spillefilm, dramaserie og dokumentar presentert:

Hjertestart er regissør Arild Andresens nyeste spillefilm som skal lanseres på kino nå i februar. Han hadde med seg Kristoffer Joner som spiller hovedrollen.

Best:Før er en komedie i ti episoder, om Lena Danielsen som får midtlivskrisen midt i trynet. Regissør Line Fougner Christensen og hovedrolleinnehaver Linn Skåber var tilstede på Parkteatret for å fortelle mer om serien.

Nowhere to hide er en film som har vekket internasjonal oppmerksomhet. Regissør Zaradasht Ahmed og produsent Mette Cheng Munthe Kaas fortalte om en svært spesiell innspilling i et turbulent område av Irak.

Programleder er Kalle Løchen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

WEB TV: Hjertestart, Best Før og Nowhere to Hide

WEB TV: Hjertestart, Best Før og Nowhere to Hide

I februarutgaven av Blått Lerret WEB-TV kan du møte Arild Andresen og Kristoffer Joner i samtale om å instruere og oppdra barn, Linn Skåber forteller om midtlivskrisa og Zaradasht Ahmed om å regissere en hovedperson som gjør opptak selv i en krigssone.

Under årets første Blått Lerret 1.februar ble en spillefilm, dramaserie og dokumentar presentert:

Hjertestart er regissør Arild Andresens nyeste spillefilm som skal lanseres på kino nå i februar. Han hadde med seg Kristoffer Joner som spiller hovedrollen.

Best:Før er en komedie i ti episoder, om Lena Danielsen som får midtlivskrisen midt i trynet. Regissør Line Fougner Christensen og hovedrolleinnehaver Linn Skåber var tilstede på Parkteatret for å fortelle mer om serien.

Nowhere to hide er en film som har vekket internasjonal oppmerksomhet. Regissør Zaradasht Ahmed og produsent Mette Cheng Munthe Kaas fortalte om en svært spesiell innspilling i et turbulent område av Irak.

Programleder er Kalle Løchen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY