Filmsamtalen: Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen

Filmsamtalen: Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen

– Vi skjøt oss inn i bransjen som kamikazepiloter, ler Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen etter suksessen med «Unge Lovende». Her forteller de om alvoret som har satt inn i andre sesongen, om mangelen på kvinnedrevne dramaserier og hvorfor Siri holder skriverommet åpent for skuespillerne.

Andre sesongen av Unge Lovende er godt i gang og responsen fra seerne og anmelderne har vært positiv. Det betyr at Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen kan puste ut og gjøre seg noen lengre refleksjoner med senkede skuldre. Vi inviterte dem derfor til Filmsamtalen for å prate om både serien og de større perspektivene på den bransjen de nå er blitt en del av, og som de banket hardt og lenge på døren til for å komme inn. Hvordan føles det da å lykkes på egne premisser? Og hvor lenge kan man holde en serie gående som heter ”Unge Lovende”?

Siri Seljeseth er serieskaper og forfatter, samt skuespiller i Unge Lovende. Hun har også bakgrunn som stand up-komiker. Rollen som Alex i Unge Lovende er Alexandra Gjerpens gjennombrudd som skuespiller. Programleder er Kjetil Lismoen.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

Filmsamtalen: Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen

Filmsamtalen: Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen

– Vi skjøt oss inn i bransjen som kamikazepiloter, ler Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen etter suksessen med «Unge Lovende». Her forteller de om alvoret som har satt inn i andre sesongen, om mangelen på kvinnedrevne dramaserier og hvorfor Siri holder skriverommet åpent for skuespillerne.

Andre sesongen av Unge Lovende er godt i gang og responsen fra seerne og anmelderne har vært positiv. Det betyr at Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen kan puste ut og gjøre seg noen lengre refleksjoner med senkede skuldre. Vi inviterte dem derfor til Filmsamtalen for å prate om både serien og de større perspektivene på den bransjen de nå er blitt en del av, og som de banket hardt og lenge på døren til for å komme inn. Hvordan føles det da å lykkes på egne premisser? Og hvor lenge kan man holde en serie gående som heter ”Unge Lovende”?

Siri Seljeseth er serieskaper og forfatter, samt skuespiller i Unge Lovende. Hun har også bakgrunn som stand up-komiker. Rollen som Alex i Unge Lovende er Alexandra Gjerpens gjennombrudd som skuespiller. Programleder er Kjetil Lismoen.

Du kan abonnere på podcasten fra iTunes. Få med deg tidligere utgaver av Filmsamtalen her.

MENY