Blått Lerret WEB-TV: Valkyrien, Dyrene i Hakkebakkeskogen og Sealers – One Last Hunt

Blått Lerret WEB-TV: Valkyrien, Dyrene i Hakkebakkeskogen og Sealers – One Last Hunt

Få med deg forrige Blått Lerret på WEB-TV der du kan møte skaperne bak tv-dramaet «Valkyrien», kinofilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» og dokumentaren «Sealers – One Last Hunt».

Under onsdagens Blått Lerret 16. november var det dramaserien Valkyrien, animasjonsversjonen av Dyrene i Hakkebakkeskogen og dokumentaren Sealers – One Last Hunt, om den aller siste norske selfangsten, som sto på programmet.

Her følger samtalene med serieskaper Erik Richter Strand, produsent Erik Vogel og Nina Andersson (Valkyrien), animasjonsfilmregissør Rasmus Sivertsen, produsentene Ove Heiborg og Elisabeth Opdal, samt Torbjørn Egners sønn Bjørn Egner (Dyrene i Hakkebakkeskogen), og dokumentaristene Gry Elisabeth Mortensen og Trude Berge Ottersen (Sealers – One Last Hunt).

Programleder er Kalle Løchen.

Legg igjen en kommentar

Blått Lerret WEB-TV: Valkyrien, Dyrene i Hakkebakkeskogen og Sealers – One Last Hunt

Blått Lerret WEB-TV: Valkyrien, Dyrene i Hakkebakkeskogen og Sealers – One Last Hunt

Få med deg forrige Blått Lerret på WEB-TV der du kan møte skaperne bak tv-dramaet «Valkyrien», kinofilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen» og dokumentaren «Sealers – One Last Hunt».

Under onsdagens Blått Lerret 16. november var det dramaserien Valkyrien, animasjonsversjonen av Dyrene i Hakkebakkeskogen og dokumentaren Sealers – One Last Hunt, om den aller siste norske selfangsten, som sto på programmet.

Her følger samtalene med serieskaper Erik Richter Strand, produsent Erik Vogel og Nina Andersson (Valkyrien), animasjonsfilmregissør Rasmus Sivertsen, produsentene Ove Heiborg og Elisabeth Opdal, samt Torbjørn Egners sønn Bjørn Egner (Dyrene i Hakkebakkeskogen), og dokumentaristene Gry Elisabeth Mortensen og Trude Berge Ottersen (Sealers – One Last Hunt).

Programleder er Kalle Løchen.

Legg igjen en kommentar

MENY