Podcast med Patrik Syversen

Podcast med Patrik Syversen

I denne utgaven av podcasten ”David Skaufjord forklarer alt” kan du møte Patrik Syversen i samtale om ”Dragonheart 4” og de nye indiefilm-prosjektene han har på gang i kjølvannet av ”Det som en gang var”.

Patrik Syversen har akkurat spilt inn Dragonheart 4 med produsent Rafaela De Laurentis, og sitter for tiden i klippen med filmen. I tillegg har han to indiefilmer underveis som begge allerede er spilt inn. I denne samtalen med David Skaufjord forteller han om fellesnevnerne i sitt filmforfatterskap, og hva han ser etter i en historie.

David Skaufjord forklarer alt er en podcast som har hatt mange bransjefolk som gjester, blant annet Siri Senje, Arne Berggren, Arild Østin Ommundsen og Katarina Launing. Skaufjord jobber selv som manusforfatter og regissør.

Du kan sjekke ut flere intervjuer her: David Skaufjord forklarer alt

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Podcast med Patrik Syversen

Podcast med Patrik Syversen

I denne utgaven av podcasten ”David Skaufjord forklarer alt” kan du møte Patrik Syversen i samtale om ”Dragonheart 4” og de nye indiefilm-prosjektene han har på gang i kjølvannet av ”Det som en gang var”.

Patrik Syversen har akkurat spilt inn Dragonheart 4 med produsent Rafaela De Laurentis, og sitter for tiden i klippen med filmen. I tillegg har han to indiefilmer underveis som begge allerede er spilt inn. I denne samtalen med David Skaufjord forteller han om fellesnevnerne i sitt filmforfatterskap, og hva han ser etter i en historie.

David Skaufjord forklarer alt er en podcast som har hatt mange bransjefolk som gjester, blant annet Siri Senje, Arne Berggren, Arild Østin Ommundsen og Katarina Launing. Skaufjord jobber selv som manusforfatter og regissør.

Du kan sjekke ut flere intervjuer her: David Skaufjord forklarer alt

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY