Ny podcast: David Skaufjord møter Siri Senje

Ny podcast: David Skaufjord møter Siri Senje

Podcasten ”David Skaufjord forklarer alt” vil iblant dukke opp på rushprint.no. Først ute er hans samtale med manusforfatter Siri Senje.

Mange av Rushprints lesere kjenner Siri Senje som skribent her på rushprint.no, men også som manusforfatter, dramaturg og konsulent i ulike sammenhenger. I denne utgaven av podcasten David Skaufjord forklarer alt forteller hun om sine erfaringer som dramatiker, lærer, konsulent ved NFI, samt om sin doktorgradsavhandling om filmmanuset.

David Skaufjord forklarer alt er en podcast som har hatt mange bransjefolk som gjester, blant annet Arne Berggren, Arild Østin Ommundsen og Katarina Launing. Skaufjord jobber selv som manusforfatter og regissør.

Skaufjord og Senje - versjon 3

Du kan sjekke ut flere intervjuer her: David Skaufjord forklarer alt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny podcast: David Skaufjord møter Siri Senje

Ny podcast: David Skaufjord møter Siri Senje

Podcasten ”David Skaufjord forklarer alt” vil iblant dukke opp på rushprint.no. Først ute er hans samtale med manusforfatter Siri Senje.

Mange av Rushprints lesere kjenner Siri Senje som skribent her på rushprint.no, men også som manusforfatter, dramaturg og konsulent i ulike sammenhenger. I denne utgaven av podcasten David Skaufjord forklarer alt forteller hun om sine erfaringer som dramatiker, lærer, konsulent ved NFI, samt om sin doktorgradsavhandling om filmmanuset.

David Skaufjord forklarer alt er en podcast som har hatt mange bransjefolk som gjester, blant annet Arne Berggren, Arild Østin Ommundsen og Katarina Launing. Skaufjord jobber selv som manusforfatter og regissør.

Skaufjord og Senje - versjon 3

Du kan sjekke ut flere intervjuer her: David Skaufjord forklarer alt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY