BLÅTT LERRET WEB-TV: Rosemari, Alt det vakre, Løvekvinnen og Magnus

BLÅTT LERRET WEB-TV: Rosemari, Alt det vakre, Løvekvinnen og Magnus

Møt regissørene Sara Johnsen, Benjamin Ree og Aasne Vaa Greibrokk, samt skuespillere som Kristoffer Joner og Marte Germaine Christensen, i samtale om de kommende kinofilmene Rosemari, Løvekvinnen, Magnus og Alt det vakre.

Hele fire nye norske langfilmer ble presentert under sesongens siste Blått Lerret onsdag denne uken:

Sara Johnsens Rosemari, Aasne Vaa Greibrokks Alt det vakre, Vibeke Idsøes Løvekvinnen og Benjamin Rees Magnus. Her møter du dem i samtale om filmene sine, sammen med blant annet Kristoffer Joner, Marte Germaine Christensen og John M. Jacobsen. Programleder er Kalle Løchen. Du kan se marsutgaven av Blått Lerret, med snart premiereklare Sensommer, på web-tv her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

BLÅTT LERRET WEB-TV: Rosemari, Alt det vakre, Løvekvinnen og Magnus

BLÅTT LERRET WEB-TV: Rosemari, Alt det vakre, Løvekvinnen og Magnus

Møt regissørene Sara Johnsen, Benjamin Ree og Aasne Vaa Greibrokk, samt skuespillere som Kristoffer Joner og Marte Germaine Christensen, i samtale om de kommende kinofilmene Rosemari, Løvekvinnen, Magnus og Alt det vakre.

Hele fire nye norske langfilmer ble presentert under sesongens siste Blått Lerret onsdag denne uken:

Sara Johnsens Rosemari, Aasne Vaa Greibrokks Alt det vakre, Vibeke Idsøes Løvekvinnen og Benjamin Rees Magnus. Her møter du dem i samtale om filmene sine, sammen med blant annet Kristoffer Joner, Marte Germaine Christensen og John M. Jacobsen. Programleder er Kalle Løchen. Du kan se marsutgaven av Blått Lerret, med snart premiereklare Sensommer, på web-tv her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY