Blått Lerret WEB-TV: Hevn, Blackhearts og Julekongen

Blått Lerret WEB-TV: Hevn, Blackhearts og Julekongen

Møt filmskaperne bak dramaet «Hevn», dokumentaren «Blackhearts» og familiefilmen «Julekongen – full rustning» på Blått Lerret WEB-TV.

Julekongen – full rustning er en familiefilm med manus av Harald Rosenløw Eeg. Den er basert på NRKs julekalender, skrevet av Rosenløw Eeg og Lars Gudmestad. Thale Persen står for regien, i en komedie der vi møter familien Gran som må redde jula i Ridderdalen fra å bli avlyst. Trioen bak filmen møttes til samtale.

Dokumentarfilmen Blackhearts handler om tre black metal-fans, fra Iran, Colombia og Hellas, som reiser til hjemlandet til musikken som har formet livene deres: Norge. Filmen er produsert av Christian Falck for Gammaglimt. Regissør Fredrik Horn Akselsen har bakgrunn fra tv-serier, oppdragsfilm, reklame og enkeltstående dokumentarer som Eksorsisten i det 21 århundre. Hør tospannet fortelle mer om prosjektet.

Hevn er første spillefilm fra Bergens-baserte Kjersti Steinsbø, fritt etter Ingvar Ambjørnsens roman Dukken i taket. Steinsbø har flere kort- og novellefilmer på samvittigheten, og det er knyttet store forventninger til hva hun kan få ut av bokas fortettede stemning og vakre vestlandske omgivelser. Steinsbø samtaler om filmen sammen med hovedrolleinnehavere Siren Jørgensen og Frode Winther, og kveldens vert Kalle Løchen.

 

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement for publikum og bransje, på Parkteatret Scene i Oslo. Norsk filminstitutt er ansvarlig produsent og hovedarrangør. Hovedmediepartner er bransjebladet Rushprint AS og Rushprint.no. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Blått Lerret WEB-TV: Hevn, Blackhearts og Julekongen

Blått Lerret WEB-TV: Hevn, Blackhearts og Julekongen

Møt filmskaperne bak dramaet «Hevn», dokumentaren «Blackhearts» og familiefilmen «Julekongen – full rustning» på Blått Lerret WEB-TV.

Julekongen – full rustning er en familiefilm med manus av Harald Rosenløw Eeg. Den er basert på NRKs julekalender, skrevet av Rosenløw Eeg og Lars Gudmestad. Thale Persen står for regien, i en komedie der vi møter familien Gran som må redde jula i Ridderdalen fra å bli avlyst. Trioen bak filmen møttes til samtale.

Dokumentarfilmen Blackhearts handler om tre black metal-fans, fra Iran, Colombia og Hellas, som reiser til hjemlandet til musikken som har formet livene deres: Norge. Filmen er produsert av Christian Falck for Gammaglimt. Regissør Fredrik Horn Akselsen har bakgrunn fra tv-serier, oppdragsfilm, reklame og enkeltstående dokumentarer som Eksorsisten i det 21 århundre. Hør tospannet fortelle mer om prosjektet.

Hevn er første spillefilm fra Bergens-baserte Kjersti Steinsbø, fritt etter Ingvar Ambjørnsens roman Dukken i taket. Steinsbø har flere kort- og novellefilmer på samvittigheten, og det er knyttet store forventninger til hva hun kan få ut av bokas fortettede stemning og vakre vestlandske omgivelser. Steinsbø samtaler om filmen sammen med hovedrolleinnehavere Siren Jørgensen og Frode Winther, og kveldens vert Kalle Løchen.

 

Blått Lerret er et månedlig filmarrangement for publikum og bransje, på Parkteatret Scene i Oslo. Norsk filminstitutt er ansvarlig produsent og hovedarrangør. Hovedmediepartner er bransjebladet Rushprint AS og Rushprint.no. 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY