Blått Lerret web-tv: utdrag fra sesongstart høst 2014

Blått Lerret web-tv: utdrag fra sesongstart høst 2014

I høstens første Blått Lerret fikk man oppleve klipp og intervjuer med menneskene bak NRK-serien ‘Kampen for tilværelsen’, Toronto-aktuelle ‘Mot naturen’ og dokumentarfilmen om de tre Wegge-brødrenes eventyr på ‘Bjørnøya’. Her kan du se utdrag av arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Blått Lerret web-tv: utdrag fra sesongstart høst 2014

Blått Lerret web-tv: utdrag fra sesongstart høst 2014

I høstens første Blått Lerret fikk man oppleve klipp og intervjuer med menneskene bak NRK-serien ‘Kampen for tilværelsen’, Toronto-aktuelle ‘Mot naturen’ og dokumentarfilmen om de tre Wegge-brødrenes eventyr på ‘Bjørnøya’. Her kan du se utdrag av arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY