Blått Lerret web-tv: utdrag fra mai 2014

Blått Lerret web-tv: utdrag fra mai 2014

På vårens sesongavslutning av Blått Lerret var det smakebiter fra fire filmprosjekter: Hallvar Witzøs ‘Ja vi elsker’, filmklipp og intervjuer med menneskene bak ‘Beatles’, ‘Jakten på Berlusconi’ og ‘Det er meg du vil ha’. Det ble også en sniktitt på ‘Børning’ av Hallvard Bræin. Se utdrag fra arrangementet her.

Utdrag fra Blått Lerret sesongavslutning – mai 2014:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Blått Lerret web-tv: utdrag fra mai 2014

Blått Lerret web-tv: utdrag fra mai 2014

På vårens sesongavslutning av Blått Lerret var det smakebiter fra fire filmprosjekter: Hallvar Witzøs ‘Ja vi elsker’, filmklipp og intervjuer med menneskene bak ‘Beatles’, ‘Jakten på Berlusconi’ og ‘Det er meg du vil ha’. Det ble også en sniktitt på ‘Børning’ av Hallvard Bræin. Se utdrag fra arrangementet her.

Utdrag fra Blått Lerret sesongavslutning – mai 2014:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY