Se utdrag fra Blått Lerret

Se utdrag fra Blått Lerret

Vi har samlet en rekke klipp fra Blått Lerret-arrangementene fra november og januar. Her kan du se uttdrag fra samtalene med gjestene fra «Halvbroren», «Brødre» og «Før snøen faller» fra november, og «Dag 3», «Eventyrland» og «Jag etter vind» fra januar.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Se utdrag fra Blått Lerret

Se utdrag fra Blått Lerret

Vi har samlet en rekke klipp fra Blått Lerret-arrangementene fra november og januar. Her kan du se uttdrag fra samtalene med gjestene fra «Halvbroren», «Brødre» og «Før snøen faller» fra november, og «Dag 3», «Eventyrland» og «Jag etter vind» fra januar.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY