Rushprint-DVD: Nordic Reality

Rushprint-DVD: Nordic Reality

På DVDen som følger med den nye utgaven av Rushprint kan du møte svenske bankranere, norske partyungdommer, finske og thailandske bærplukkere,  og mye annet. Tegn abonnement og få tre DVDer – inkludert denne nye – med på kjøpet.

Som bilag til det nyeste nummeret av RUSHPRINT følger en liten skattekiste med nordiske dokumentarkortfilmer under tittelen Nordic Reality – Ten True Stories from the North. Utvalget er gjort av 4 filmmagasiner i 4 nordiske land: Ekko i Danmark, Flm i Sverige, Episodi i Finland, samt RUSHPRINT i Norge (med finansiell støtte fra Nordisk Film & Tv-fond og Kulturkontakt Nord).

Neste uke publiserer vi eksklusivt på web intervjuer med alle filmskaperne som er representert på vår nye dvd

Sweden: 

Tussilago, Jonas Odell (2010, 15 min)


1987-1993Marius Dybwad Brandrud (2010, 11 min)

Till Maria, Tora Mårtens (2010, 13 min)

Händelse vid Bank, Ruben Östlund (2009, 10 min)

Finland

How to Pick Berries. Instr. Elina Talvensaari. 19 min


The Little Snow Animal. Instr. Miia Tervo. 19 min

Norway

Torgny X 3, Emil Trier (cirka 15 min)

Kroppen min, Margreth Olin (26 min)

 

Denmark
:

The Time We Have (Mira Jargil, 2011, 25 min)


Side by Side (Christian Sønderby Jepsen, 2008, 37 min)

 

Slå til på Rushprints abonnementstilbud nå før nyttår og få totalt tre kortfilm-DVD’er med på kjøpet – inkludert denne nye utgivelsen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Rushprint-DVD: Nordic Reality

Rushprint-DVD: Nordic Reality

På DVDen som følger med den nye utgaven av Rushprint kan du møte svenske bankranere, norske partyungdommer, finske og thailandske bærplukkere,  og mye annet. Tegn abonnement og få tre DVDer – inkludert denne nye – med på kjøpet.

Som bilag til det nyeste nummeret av RUSHPRINT følger en liten skattekiste med nordiske dokumentarkortfilmer under tittelen Nordic Reality – Ten True Stories from the North. Utvalget er gjort av 4 filmmagasiner i 4 nordiske land: Ekko i Danmark, Flm i Sverige, Episodi i Finland, samt RUSHPRINT i Norge (med finansiell støtte fra Nordisk Film & Tv-fond og Kulturkontakt Nord).

Neste uke publiserer vi eksklusivt på web intervjuer med alle filmskaperne som er representert på vår nye dvd

Sweden: 

Tussilago, Jonas Odell (2010, 15 min)


1987-1993Marius Dybwad Brandrud (2010, 11 min)

Till Maria, Tora Mårtens (2010, 13 min)

Händelse vid Bank, Ruben Östlund (2009, 10 min)

Finland

How to Pick Berries. Instr. Elina Talvensaari. 19 min


The Little Snow Animal. Instr. Miia Tervo. 19 min

Norway

Torgny X 3, Emil Trier (cirka 15 min)

Kroppen min, Margreth Olin (26 min)

 

Denmark
:

The Time We Have (Mira Jargil, 2011, 25 min)


Side by Side (Christian Sønderby Jepsen, 2008, 37 min)

 

Slå til på Rushprints abonnementstilbud nå før nyttår og få totalt tre kortfilm-DVD’er med på kjøpet – inkludert denne nye utgivelsen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY