Hvordan distribuere arthouse-film?

Hvordan distribuere arthouse-film?

Film i Väst feirer sine 20 år med et seminar under New Nordic Films i Haugesund der man setter søkelys på distribusjon av arthousefilm.

Film i Väst har vært en enestående suksess som regionalt filmfond i Norden. I forbindelse med 20-års jubileum som filmfond, feirer Film i Väst det hele med et seminar der man ønsker å belyse nye og praktisk eksisterende modeller for distribusjon av arthouse-film på en vellykket måte i Europa. Hva kan vi lære og hva kan fungere i Skandinavia? Et panel vil diskutere de ulike modellene som blir presentert for publikum. 

Film i Väst ble grunnlagt i 1992 og har som oppgave å utvikle og opprettholde en omfattende struktur for produksjon av kunstnerisk og offentlig interessant film i Västra Götaland. Film i Väst samproduserer og delfinansierer ca. 30 langfilmer, 40 kort- og dokumentarfilmer og tre TV-dramaserier årlig. Film i Väst omsetter for ca. 100 millioner svenske kroner pr år og selskapet eies i sin helhet av Västra Götalandsregionen. Noen eksempler på vellykkede nordiske samproduksjoner de senere år er The Hunt (2012), The Woman in Black (2012), A Royal Affair (2012), Melancholia (2011), Play (2011), Snabba Cash (2010), Sebbe (2010), In A Better World (2010) og If I Want to Whistle I Whistle (2010). 

TID: Friday 17 August at 09:30 – 11:00

STED: Rica Maritim Hotel 

Les også Rushprints grundige intervju med Film i Väst-gründer Tomas Eskilsson i vår neste utgave som slippes først i Haugesund. 

Seminaret er et samarbeid mellom Film i Väst og New Nordic Films.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hvordan distribuere arthouse-film?

Hvordan distribuere arthouse-film?

Film i Väst feirer sine 20 år med et seminar under New Nordic Films i Haugesund der man setter søkelys på distribusjon av arthousefilm.

Film i Väst har vært en enestående suksess som regionalt filmfond i Norden. I forbindelse med 20-års jubileum som filmfond, feirer Film i Väst det hele med et seminar der man ønsker å belyse nye og praktisk eksisterende modeller for distribusjon av arthouse-film på en vellykket måte i Europa. Hva kan vi lære og hva kan fungere i Skandinavia? Et panel vil diskutere de ulike modellene som blir presentert for publikum. 

Film i Väst ble grunnlagt i 1992 og har som oppgave å utvikle og opprettholde en omfattende struktur for produksjon av kunstnerisk og offentlig interessant film i Västra Götaland. Film i Väst samproduserer og delfinansierer ca. 30 langfilmer, 40 kort- og dokumentarfilmer og tre TV-dramaserier årlig. Film i Väst omsetter for ca. 100 millioner svenske kroner pr år og selskapet eies i sin helhet av Västra Götalandsregionen. Noen eksempler på vellykkede nordiske samproduksjoner de senere år er The Hunt (2012), The Woman in Black (2012), A Royal Affair (2012), Melancholia (2011), Play (2011), Snabba Cash (2010), Sebbe (2010), In A Better World (2010) og If I Want to Whistle I Whistle (2010). 

TID: Friday 17 August at 09:30 – 11:00

STED: Rica Maritim Hotel 

Les også Rushprints grundige intervju med Film i Väst-gründer Tomas Eskilsson i vår neste utgave som slippes først i Haugesund. 

Seminaret er et samarbeid mellom Film i Väst og New Nordic Films.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY