Creative Vision for TV Drama

Creative Vision for TV Drama

NFI:Lab arrangerer forum med fokus på den kreative prosessen bak vellykket tv-drama 18. og 19. juni. Foredragsholdere er blant annet David Shore (showrunner «House») og Hart Hanson (showrunner «Bones»).

I samarbeid med MediaXchange, TV Norge, TV2 og NRK arrangerer NFI:Lab et forum med fokus på den kreative prosessen bak vellykket tv-drama. Foredragsholdere er blant annet David Shore (showrunner House) og Hart Hanson (showrunner Bones). Også norske forfattere og regissører bidrar med inntrykk fra deres opplevelse av det amerikanske systemet med Writers roo – relatert til norske forhold.

Målgruppe: forfattere, regissører og produsenter

Tidspunkt: 18. og 19.juni 2012

Sted: Tancred, Filmens hus

Pris: 400,- (spesialpris til begrenset antall)

Seminaret går over to formiddager, og koster normalt kr 1.000,- NFI:Lab har imidlertid et antall plasser til redusert pris (kr 400.-). Søknad med kort cv om plass til redusert pris sendes [email protected] 

Søknadsfrist: innen 4.juni 2012

Søkere vil få svar i løpet av 7.juni. Ordinær registrering har søknadsfrist 10.juni, hos MEDIAXCHANGE.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Creative Vision for TV Drama

Creative Vision for TV Drama

NFI:Lab arrangerer forum med fokus på den kreative prosessen bak vellykket tv-drama 18. og 19. juni. Foredragsholdere er blant annet David Shore (showrunner «House») og Hart Hanson (showrunner «Bones»).

I samarbeid med MediaXchange, TV Norge, TV2 og NRK arrangerer NFI:Lab et forum med fokus på den kreative prosessen bak vellykket tv-drama. Foredragsholdere er blant annet David Shore (showrunner House) og Hart Hanson (showrunner Bones). Også norske forfattere og regissører bidrar med inntrykk fra deres opplevelse av det amerikanske systemet med Writers roo – relatert til norske forhold.

Målgruppe: forfattere, regissører og produsenter

Tidspunkt: 18. og 19.juni 2012

Sted: Tancred, Filmens hus

Pris: 400,- (spesialpris til begrenset antall)

Seminaret går over to formiddager, og koster normalt kr 1.000,- NFI:Lab har imidlertid et antall plasser til redusert pris (kr 400.-). Søknad med kort cv om plass til redusert pris sendes [email protected] 

Søknadsfrist: innen 4.juni 2012

Søkere vil få svar i løpet av 7.juni. Ordinær registrering har søknadsfrist 10.juni, hos MEDIAXCHANGE.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY