Norsk film 100 år – en remiks

Norsk film 100 år – en remiks

Denne vinteren var det 100 år siden den første norske langfilmen ble laget. Vi har laget en «remiks» med noen av disse hundre årenes gylne filmøyeblikk. 

Vi husker sjelden hele filmer, men noen scener glemmer vi aldri. Her har vi klippet sammen noen slike øyeblikk fra norsk filmhistorie. Utvalget er selvsagt subjektivt, men vi har bestrebet oss for å få fram variasjonen i norsk filmhistorie – fra det kritikerroste til det som i sin tid var uglesett. Mao: en superkort gjennomgang av noe som faktisk er større og rommer flere overraskelser enn man skulle tro.

3 kommentarer til Norsk film 100 år – en remiks

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Norsk film 100 år – en remiks

Norsk film 100 år – en remiks

Denne vinteren var det 100 år siden den første norske langfilmen ble laget. Vi har laget en «remiks» med noen av disse hundre årenes gylne filmøyeblikk. 

Vi husker sjelden hele filmer, men noen scener glemmer vi aldri. Her har vi klippet sammen noen slike øyeblikk fra norsk filmhistorie. Utvalget er selvsagt subjektivt, men vi har bestrebet oss for å få fram variasjonen i norsk filmhistorie – fra det kritikerroste til det som i sin tid var uglesett. Mao: en superkort gjennomgang av noe som faktisk er større og rommer flere overraskelser enn man skulle tro.

3 Responses to Norsk film 100 år – en remiks

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY