Sir Kingsley til Filmfest Oslo

Sir Kingsley til Filmfest Oslo

Sir Ben Kingsley gjester Filmfest Oslo i forbindelse med gallapremieren på Martin Scorseses føste 3D-film, “Hugo Cabret”. Filmen har fått hele 11 Oscar-nominasjoner, bl.a. for beste film og beste regi.

 

– Jeg gleder meg veldig til å besøke Norges hovedstad for aller første gang og delta på Filmfest Oslo. Jeg er også veldig glad for at det er Martin Scorseses fantastiske film Hugo Cabret som bringer meg hit, uttaler Sir Ben Kingsley i en pressemelding.

Sir Ben Kingsley er en av verdens mest anerkjente skuespillere, kjent fra både film, tv og scene. Han fikk sitt gjennombrudd med Gandhi i 1982, en rolle han vant Oscar for. Han har også vært Oscar-nominert for Bugsy,
Sexy Beast og House of Sand and Fog, og har hatt kritikerroste roller i store filmer som Schindlers liste og
Shutter Island.

– Jeg er i ekstase, sier Filmfest Oslos programsjef Morten Steingrimsen. Det er rett og slett kjempestort at filmlegenden Sir Ben Kingsley besøker festivalen. Vi er ikke bortskjemt med internasjonale stjerneskuespillere her i landet, så dette er skikkelig stas for en nystartet festival. Hugo Cabret er en magisk fortelling, en kjærlighetshyllest til filmen, og Sir Ben Kingsley gjør her en av sine sterkeste roller. Publikum kan bare begynne å glede seg!

Trailer:

1 kommentar til Sir Kingsley til Filmfest Oslo

  1. Pass på om du skulle komme ansikt til ansikt med mannen! Han skal TIL-tales som «Sir Ben» (ikke «Sir Kingsley»). Og han skal OM-tales som «Sir Ben Kingsley» eller «Sir Ben»…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Sir Kingsley til Filmfest Oslo

Sir Kingsley til Filmfest Oslo

Sir Ben Kingsley gjester Filmfest Oslo i forbindelse med gallapremieren på Martin Scorseses føste 3D-film, “Hugo Cabret”. Filmen har fått hele 11 Oscar-nominasjoner, bl.a. for beste film og beste regi.

 

– Jeg gleder meg veldig til å besøke Norges hovedstad for aller første gang og delta på Filmfest Oslo. Jeg er også veldig glad for at det er Martin Scorseses fantastiske film Hugo Cabret som bringer meg hit, uttaler Sir Ben Kingsley i en pressemelding.

Sir Ben Kingsley er en av verdens mest anerkjente skuespillere, kjent fra både film, tv og scene. Han fikk sitt gjennombrudd med Gandhi i 1982, en rolle han vant Oscar for. Han har også vært Oscar-nominert for Bugsy,
Sexy Beast og House of Sand and Fog, og har hatt kritikerroste roller i store filmer som Schindlers liste og
Shutter Island.

– Jeg er i ekstase, sier Filmfest Oslos programsjef Morten Steingrimsen. Det er rett og slett kjempestort at filmlegenden Sir Ben Kingsley besøker festivalen. Vi er ikke bortskjemt med internasjonale stjerneskuespillere her i landet, så dette er skikkelig stas for en nystartet festival. Hugo Cabret er en magisk fortelling, en kjærlighetshyllest til filmen, og Sir Ben Kingsley gjør her en av sine sterkeste roller. Publikum kan bare begynne å glede seg!

Trailer:

One Response to Sir Kingsley til Filmfest Oslo

  1. Pass på om du skulle komme ansikt til ansikt med mannen! Han skal TIL-tales som «Sir Ben» (ikke «Sir Kingsley»). Og han skal OM-tales som «Sir Ben Kingsley» eller «Sir Ben»…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY