Oslo, 31. august avslutter Haugesund

Joachim Triers Oslo, 31. august avslutter Den Norske Filmfestivalen i Haugesund torsdag 25. august.

Joachim Triers andre spillefilm blir årets avslutningsfilm i Haugesund, melder festivalen i en pressemelding

 

Oslo, 31. august ble høyst fortjent tatt ut til filmfestivalen i Cannes, og vi er svært stolte over å kunne markere avslutningen på årets filmfestival i Haugesund med Triers nyeste verk, sier festivaldirektør Gunnar Johan Løvvik.

 

Joachim Trier har fortsatt sitt tette samarbeid fra Reprise med Eskil Vogt på manussiden og skuespiller Anders Danielsen Lie i hovedrollen. Oslo, 31. august er fritt basert på den franske kultromanen Le feu follet av Pierre Drieu la Rochelle fra 1931. I tillegg til å være et portrett av Oslo i dag, er filmen et drama om en mann som er drevet til sitt eksistensielle nullpunkt.

 

– Jeg har prøvd så godt jeg kan å lage en alvorlig fortelling om en norsk samtid slik jeg ser den, og håper inderlig folk vil kjenne seg igjen i tematikken, sier Trier.

 

– Det føles for tiden som om det er mange som savner filmer som rører og tar dem på alvor som tilskuere. Det er dette vi har ønsket å få til med Oslo, 31. august, forteller regissøren, som gleder seg til å vise filmen i Haugesund til et norsk publikum for første gang.

 

Filmen og får ordinær kinopremiere 31. august.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Oslo, 31. august avslutter Haugesund

Joachim Triers Oslo, 31. august avslutter Den Norske Filmfestivalen i Haugesund torsdag 25. august.

Joachim Triers andre spillefilm blir årets avslutningsfilm i Haugesund, melder festivalen i en pressemelding

 

Oslo, 31. august ble høyst fortjent tatt ut til filmfestivalen i Cannes, og vi er svært stolte over å kunne markere avslutningen på årets filmfestival i Haugesund med Triers nyeste verk, sier festivaldirektør Gunnar Johan Løvvik.

 

Joachim Trier har fortsatt sitt tette samarbeid fra Reprise med Eskil Vogt på manussiden og skuespiller Anders Danielsen Lie i hovedrollen. Oslo, 31. august er fritt basert på den franske kultromanen Le feu follet av Pierre Drieu la Rochelle fra 1931. I tillegg til å være et portrett av Oslo i dag, er filmen et drama om en mann som er drevet til sitt eksistensielle nullpunkt.

 

– Jeg har prøvd så godt jeg kan å lage en alvorlig fortelling om en norsk samtid slik jeg ser den, og håper inderlig folk vil kjenne seg igjen i tematikken, sier Trier.

 

– Det føles for tiden som om det er mange som savner filmer som rører og tar dem på alvor som tilskuere. Det er dette vi har ønsket å få til med Oslo, 31. august, forteller regissøren, som gleder seg til å vise filmen i Haugesund til et norsk publikum for første gang.

 

Filmen og får ordinær kinopremiere 31. august.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY