Ny nordisk dvd i august-utgaven!

 Etter fjorårets suksess gjentar vi utgivelsen av en ny dvd med nordiske kortfilmer som følger augustutgaven av Rushprint.

Fokuset denne gangen er nordisk humor i alle valører. Også denne gangen skjer utgivelsen i samarbeid med Nordisk film- og tv-fond, samt de tre andre nordiske tidsskriftene FLM (Sverige), Episodi (Finland) og Filmmagasinet Ekko (Danmark).

 

Fjorårets utgivelse Nordic Short Films ble en suksess, ikke minst fordi Lars von Trier ga sin tillatelse til at vi kunne ha verdenspremiere på hans myteomspunnede novellefilm Dimension. Det var en liten verdensbegivenhet som ble behørig omtalt i internasjonal bransjepresse og ellers på nettet. Vi får stadig vekk henvendelser fra utlandet om utgivelsen, nå sist fra Wim Wenders som gjerne ville ha tilsendt et eksemplar.

 

Augustutgaven av Rushprint slippes først under filmfestivalen i Haugesund før den noen dager senere leveres i postkassene og til Narvesen. Gled dere!

 

Tegn abonnement nå for å sikre deg dvd-utgivelsen.

1 kommentar til Ny nordisk dvd i august-utgaven!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny nordisk dvd i august-utgaven!

 Etter fjorårets suksess gjentar vi utgivelsen av en ny dvd med nordiske kortfilmer som følger augustutgaven av Rushprint.

Fokuset denne gangen er nordisk humor i alle valører. Også denne gangen skjer utgivelsen i samarbeid med Nordisk film- og tv-fond, samt de tre andre nordiske tidsskriftene FLM (Sverige), Episodi (Finland) og Filmmagasinet Ekko (Danmark).

 

Fjorårets utgivelse Nordic Short Films ble en suksess, ikke minst fordi Lars von Trier ga sin tillatelse til at vi kunne ha verdenspremiere på hans myteomspunnede novellefilm Dimension. Det var en liten verdensbegivenhet som ble behørig omtalt i internasjonal bransjepresse og ellers på nettet. Vi får stadig vekk henvendelser fra utlandet om utgivelsen, nå sist fra Wim Wenders som gjerne ville ha tilsendt et eksemplar.

 

Augustutgaven av Rushprint slippes først under filmfestivalen i Haugesund før den noen dager senere leveres i postkassene og til Narvesen. Gled dere!

 

Tegn abonnement nå for å sikre deg dvd-utgivelsen.

One Response to Ny nordisk dvd i august-utgaven!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY