Ny film om Flåklypa

NFI har gitt 12 500 000 kroner i produksjonstilskudd til animasjonsfilmen Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa. Filmen regisseres av Kurt blir grusom-regissør Rasmus A. Sivertsen.

NFI melder om tildelingen i en pressemelding. Filmen får tilskudd etter markedsvurdering. Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa er basert på Kjell Aukrusts univers og på boka Solan og Ludvigs jul av Harald Sommerin Simonnæs.

 

Det nærmer seg jul, og det Ludvig mest av alt ønsker seg er snø. Reodor Felgen lager verdens kraftigste snøkanon. Men når den havner i hendene til Flåklyparedaktør Frimand Pløsen, som mest av alt i hele verden ønsker seg ny snørekord, da må Solan og Ludvig ordne opp. Alene. For Reodor Felgen er forsvunnet.

 

Filmen skal produseres som en klassisk dukkefilm med stop motion-animasjon, og Maipo samarbeider her med Qvisten Animation. Teamet bak filmen har tidligere produsert animasjonsfilmen Kurt blir grusom.

 

Rasmus A. Sivertsen har regissert Kurt blir grusom og Pelle Politibil, og var også ansvarlig for animasjonssekvensene i Pitbull-Terje, Fatso og Knerten. Manus er ved Karsten Fullu s0m er en etablert forfatter for scene, radio, TV og film. Cornelia Boysen i Maipo har tidligere blant annet produsert Mennesker i solen, Kurt blir grusom og Titanics ti liv.

 

Filmens totalbudsjett er 25 000 000 kroner. Opptakene starter antagelig allerede i sommer, og premieren er foreløpig satt til 1. november 2013.

 

Les mer om filmen her.

5 kommentarer til Ny film om Flåklypa

  1. Kanskje bare jeg som er litt konservativ og gammeldags, men synes flåklypa bør forbli som den er, uten noen oppfølgingsfilmer og sånt.. Kan sikkert bli spennende og fint dette, men kan aldri bli det samme som Flåklypa Grand Prix etter min mening 🙂

  2. Fantastisk! Flåklypa er jo såpass gammel at denne vil stå støtt på egenhånd og er jo dessuten ingen remake. Disse figurene fortjener et liv videre! Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny film om Flåklypa

NFI har gitt 12 500 000 kroner i produksjonstilskudd til animasjonsfilmen Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa. Filmen regisseres av Kurt blir grusom-regissør Rasmus A. Sivertsen.

NFI melder om tildelingen i en pressemelding. Filmen får tilskudd etter markedsvurdering. Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa er basert på Kjell Aukrusts univers og på boka Solan og Ludvigs jul av Harald Sommerin Simonnæs.

 

Det nærmer seg jul, og det Ludvig mest av alt ønsker seg er snø. Reodor Felgen lager verdens kraftigste snøkanon. Men når den havner i hendene til Flåklyparedaktør Frimand Pløsen, som mest av alt i hele verden ønsker seg ny snørekord, da må Solan og Ludvig ordne opp. Alene. For Reodor Felgen er forsvunnet.

 

Filmen skal produseres som en klassisk dukkefilm med stop motion-animasjon, og Maipo samarbeider her med Qvisten Animation. Teamet bak filmen har tidligere produsert animasjonsfilmen Kurt blir grusom.

 

Rasmus A. Sivertsen har regissert Kurt blir grusom og Pelle Politibil, og var også ansvarlig for animasjonssekvensene i Pitbull-Terje, Fatso og Knerten. Manus er ved Karsten Fullu s0m er en etablert forfatter for scene, radio, TV og film. Cornelia Boysen i Maipo har tidligere blant annet produsert Mennesker i solen, Kurt blir grusom og Titanics ti liv.

 

Filmens totalbudsjett er 25 000 000 kroner. Opptakene starter antagelig allerede i sommer, og premieren er foreløpig satt til 1. november 2013.

 

Les mer om filmen her.

5 Responses to Ny film om Flåklypa

  1. Kanskje bare jeg som er litt konservativ og gammeldags, men synes flåklypa bør forbli som den er, uten noen oppfølgingsfilmer og sånt.. Kan sikkert bli spennende og fint dette, men kan aldri bli det samme som Flåklypa Grand Prix etter min mening 🙂

  2. Fantastisk! Flåklypa er jo såpass gammel at denne vil stå støtt på egenhånd og er jo dessuten ingen remake. Disse figurene fortjener et liv videre! Gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY