Bildegalleri: Nordic Party i Cannes

Den årlige nordiske festen under Cannes har opparbeidet seg et rennomé som den hyggeligste av alle strandfestene under festivalen. Se bilder fra årets fest.

The Nordic Party arrangeres hvert år i Cannes av Den norske filmfestivalen i Haugesund og Gøteborg Film Festival. Årets Nordic Party fant sted 16. mai, og pågangen var enorm for å skaffe seg innpass til festen. Med Moods of Norway som ny hovedsponsor, stod stemningen i telttaket til langt ut i de små timer på stranden ved Croisetten.

Flere hundre mennesker fra den internasjonale filmbransjen minglet med nordiske filmskapere og stjerner på strandfesten. Blant gjestene var Hollywoodregissør Renny Harlin, den anerkjente svenske regissøren Roy Andersson og fjorårets æresprisvinner i Haugesund, Lena Endre.

 

Tradisjonen med gjeste-DJs er blitt svært populær, og representanter fra de største europeiske og amerikanske filmfestivalene konkurrerte om å bli den beste DJ’en under festen: Sundance, Berlin, Rotterdam, Venezia, Toronto, Göteorg, Karlovy Vary og Cannes (Quinzaine des Realisateurs). Peder Børresen fra Moods of Norway hevdet seg også sterkt i DJ-båsen.

 

NB: Klikk på ikonet i venstre hjørne for å se bildegalleriet i fullskjerm. Du kan klikke på hovedbildet for å manøvrere deg fram eller klikke på bildene i rammen.

 

[[ imagegallery 21 ]]

1 kommentar til Bildegalleri: Nordic Party i Cannes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bildegalleri: Nordic Party i Cannes

Den årlige nordiske festen under Cannes har opparbeidet seg et rennomé som den hyggeligste av alle strandfestene under festivalen. Se bilder fra årets fest.

The Nordic Party arrangeres hvert år i Cannes av Den norske filmfestivalen i Haugesund og Gøteborg Film Festival. Årets Nordic Party fant sted 16. mai, og pågangen var enorm for å skaffe seg innpass til festen. Med Moods of Norway som ny hovedsponsor, stod stemningen i telttaket til langt ut i de små timer på stranden ved Croisetten.

Flere hundre mennesker fra den internasjonale filmbransjen minglet med nordiske filmskapere og stjerner på strandfesten. Blant gjestene var Hollywoodregissør Renny Harlin, den anerkjente svenske regissøren Roy Andersson og fjorårets æresprisvinner i Haugesund, Lena Endre.

 

Tradisjonen med gjeste-DJs er blitt svært populær, og representanter fra de største europeiske og amerikanske filmfestivalene konkurrerte om å bli den beste DJ’en under festen: Sundance, Berlin, Rotterdam, Venezia, Toronto, Göteorg, Karlovy Vary og Cannes (Quinzaine des Realisateurs). Peder Børresen fra Moods of Norway hevdet seg også sterkt i DJ-båsen.

 

NB: Klikk på ikonet i venstre hjørne for å se bildegalleriet i fullskjerm. Du kan klikke på hovedbildet for å manøvrere deg fram eller klikke på bildene i rammen.

 

[[ imagegallery 21 ]]

One Response to Bildegalleri: Nordic Party i Cannes

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY