Maria Ekerhovd – producer on the move

I 2006 produserte Maria Ekerhovd Bobbie Peers gullpalmevinner Sniffer. I år er hun tilbake i Cannes, som en av 25 utvalgte producers on the move.

Maria Ekerhovd er en av 25 utvalgte produsenter til årets Producers on the move-forum. Forumet arrangeres av European Film Promotion (i samarbeid med NFI her hjemme). Det retter fokuset mot nye europeiske produsenter, og skal bidra til at de kan lage seg et internasjonalt nettverk. Over tre dager vil de bli presentert og brakt sammen med internasjonal filmindustri og presse. De vil kunne diskutere ideer, planlegge finansieringen av internasjonale prosjekter og utforske mulighetene for internasjonale samarbeid.

Maria Ekerhovd er utdannent innen medieproduksjon ved NTNU i 1999. Siden det har hun produsert mer enn 10 kortfilmer, flere musikkvideoer og to spillefilmer, Pål Jackmans Jernanger og Gunnar Vikenes Vegas. I 2006 produserte hun Bobbie Peers kortfilm Sniffer, som vant gullpalmen i Cannes samme år. Nå jobber de med hans spillefilmdebut, som etter planen skal gå i innspilling i 2012. Nylig etablerte hun sitt eget produksjonsselskap Mer Film, med kontorer i Bergen og Tromsø. Hun jobber også med utvikling og finansiering av Ole Giævers neste spillefilm.

 

Tidligere norske deltakere i Producers on the Move:
Turid Øversveen (2000), Edward Dreyer (2001), Bjørn Eivind Aarskog (2002), Bent Hamer (2003), Gudny Hummelvoll (2004), Jørgen Storm Rosenberg (2005), Christian Fredrik Martin (2006), Eric Vogel (2007), Silje Hopland Eik (2008), Yngve Sæther (2009), Asle Vatn (2011).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Maria Ekerhovd – producer on the move

I 2006 produserte Maria Ekerhovd Bobbie Peers gullpalmevinner Sniffer. I år er hun tilbake i Cannes, som en av 25 utvalgte producers on the move.

Maria Ekerhovd er en av 25 utvalgte produsenter til årets Producers on the move-forum. Forumet arrangeres av European Film Promotion (i samarbeid med NFI her hjemme). Det retter fokuset mot nye europeiske produsenter, og skal bidra til at de kan lage seg et internasjonalt nettverk. Over tre dager vil de bli presentert og brakt sammen med internasjonal filmindustri og presse. De vil kunne diskutere ideer, planlegge finansieringen av internasjonale prosjekter og utforske mulighetene for internasjonale samarbeid.

Maria Ekerhovd er utdannent innen medieproduksjon ved NTNU i 1999. Siden det har hun produsert mer enn 10 kortfilmer, flere musikkvideoer og to spillefilmer, Pål Jackmans Jernanger og Gunnar Vikenes Vegas. I 2006 produserte hun Bobbie Peers kortfilm Sniffer, som vant gullpalmen i Cannes samme år. Nå jobber de med hans spillefilmdebut, som etter planen skal gå i innspilling i 2012. Nylig etablerte hun sitt eget produksjonsselskap Mer Film, med kontorer i Bergen og Tromsø. Hun jobber også med utvikling og finansiering av Ole Giævers neste spillefilm.

 

Tidligere norske deltakere i Producers on the Move:
Turid Øversveen (2000), Edward Dreyer (2001), Bjørn Eivind Aarskog (2002), Bent Hamer (2003), Gudny Hummelvoll (2004), Jørgen Storm Rosenberg (2005), Christian Fredrik Martin (2006), Eric Vogel (2007), Silje Hopland Eik (2008), Yngve Sæther (2009), Asle Vatn (2011).

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY