Knerten – Årets mest sette film

Med 359 834 besøkende går Knerten gifter seg i dag inn på kinotoppen, som årets mest sette premierefilm på norske kinoer.

Knerten gifter seg har hatt 359 834 besøkende siden premieren 24. september. Filmen er dermed årets mest sette premierefilm på norske kinoer, melder Paradox i en pressemelding. Kun Avatar er større, men den hadde premiere i fjor. Knerten gifter seg har dermed passert filmer som Inception, The Twightlight Saga – Eclipse, Alice in Wonderland, Karate Kid og Toy Story 3. Neste norske film på lista er Nokas som nå ligger som nummer 9. Knerten gifter seg er Martin Lunds spillefilmsdebut som regissør.

 

-Dette er fantastisk moro! Vi har nådd vårt mål om å skape en suksesshistorie basert på noe av det beste vi har av norsk barnekultur; Anne Cath Vestlys klassikere. Det er ikke noe som gleder oss mer! sier Jan Petter Dickman, markedssjef i Paradox.

 

– Hennes univers blir aldri utdatert, bare det fortelles på nye måter. Kinoen har overtatt for radio og historien om Knerten har funnet sitt publikum blant en ny generasjon barn – som responderer som foreldregenerasjonen gjorde; med å elske trepinnen Knerten.

 

Interessen for Knerten er også svært tydelig i lekebutikkene. Einar Iversen i leketøysfirmaet TSI sier at de sliter med å levere nok Knerten-pinner til butikkene. Han regner med at rundt 150 000 Knerten-pinner vil være ute blant norske barn til jul.

 

Neste Knerten-film, Knerten i knipe regissert av Arild Østin Ommundsen, kommer på kino neste høst.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Knerten – Årets mest sette film

Med 359 834 besøkende går Knerten gifter seg i dag inn på kinotoppen, som årets mest sette premierefilm på norske kinoer.

Knerten gifter seg har hatt 359 834 besøkende siden premieren 24. september. Filmen er dermed årets mest sette premierefilm på norske kinoer, melder Paradox i en pressemelding. Kun Avatar er større, men den hadde premiere i fjor. Knerten gifter seg har dermed passert filmer som Inception, The Twightlight Saga – Eclipse, Alice in Wonderland, Karate Kid og Toy Story 3. Neste norske film på lista er Nokas som nå ligger som nummer 9. Knerten gifter seg er Martin Lunds spillefilmsdebut som regissør.

 

-Dette er fantastisk moro! Vi har nådd vårt mål om å skape en suksesshistorie basert på noe av det beste vi har av norsk barnekultur; Anne Cath Vestlys klassikere. Det er ikke noe som gleder oss mer! sier Jan Petter Dickman, markedssjef i Paradox.

 

– Hennes univers blir aldri utdatert, bare det fortelles på nye måter. Kinoen har overtatt for radio og historien om Knerten har funnet sitt publikum blant en ny generasjon barn – som responderer som foreldregenerasjonen gjorde; med å elske trepinnen Knerten.

 

Interessen for Knerten er også svært tydelig i lekebutikkene. Einar Iversen i leketøysfirmaet TSI sier at de sliter med å levere nok Knerten-pinner til butikkene. Han regner med at rundt 150 000 Knerten-pinner vil være ute blant norske barn til jul.

 

Neste Knerten-film, Knerten i knipe regissert av Arild Østin Ommundsen, kommer på kino neste høst.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY