Keepern til Liverpool til Berlin

Arild Andresens debutfilm er tatt ut til Berlinalens prestisjefylte sideprogram Generation.

Etter strålende kritikker er det ingen bombe at Arild Andresens debutfilm er tatt ut til film festivalen i Berlins ungdomsprogram. Generation er suverent det mest prestisjefylte festivalprogrammet en ungdomsfilm kan komme med i, og særlig nordiske barne- og ungdomsfilmer har gjort seg sterkt gjeldende her.

Keeper’n til Liverpool har vært en lenge varslet langfilmdebut. Andresen har laget kort- og reklamefilm i en årrekke, og fikk sitt gjennombrudd med barne- og ungdomsserien Gutta Boys, som gikk på NRK i 2006. Gutta Boys ble nominert til den prestisjetunge Emmy-prisen i kategorien programmer for barn og unge, og ble sett av flere på tv enn noen norsk kinofilm opplever på kino.

        Keeper’n til Liverpool handler om overgangen fra å være barn til plutselig å skulle justere seg til tenåringens prøvelser.

       – Når verden rundt deg plutselig vokser ut av alle kjente proporsjoner. Ansvar. Krav. Forelskelse. Status. Alle disse tingene som kommer brasende inn i livet, og man er helt uforberedt. I Lars Gudmestads manus med sin herlige blanding av humor, varme og treffende replikker, lå et potensial til å fortelle om dette på en frisk og underholdende måte, kan Andresen fortelle i den nyeste utgaven av Rushprint.

Keeper’n til Liverpool er produsert av Spillefilmkompagniet 4 1/2, og er i utlandet representert ved agenten NonStop Sales. Festivalen i Berlin vil være filmens internasjonale premiere. Filmen hadde premiere landet over 22. oktober, og er hittil sett avover 40 000 på kino.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Keepern til Liverpool til Berlin

Arild Andresens debutfilm er tatt ut til Berlinalens prestisjefylte sideprogram Generation.

Etter strålende kritikker er det ingen bombe at Arild Andresens debutfilm er tatt ut til film festivalen i Berlins ungdomsprogram. Generation er suverent det mest prestisjefylte festivalprogrammet en ungdomsfilm kan komme med i, og særlig nordiske barne- og ungdomsfilmer har gjort seg sterkt gjeldende her.

Keeper’n til Liverpool har vært en lenge varslet langfilmdebut. Andresen har laget kort- og reklamefilm i en årrekke, og fikk sitt gjennombrudd med barne- og ungdomsserien Gutta Boys, som gikk på NRK i 2006. Gutta Boys ble nominert til den prestisjetunge Emmy-prisen i kategorien programmer for barn og unge, og ble sett av flere på tv enn noen norsk kinofilm opplever på kino.

        Keeper’n til Liverpool handler om overgangen fra å være barn til plutselig å skulle justere seg til tenåringens prøvelser.

       – Når verden rundt deg plutselig vokser ut av alle kjente proporsjoner. Ansvar. Krav. Forelskelse. Status. Alle disse tingene som kommer brasende inn i livet, og man er helt uforberedt. I Lars Gudmestads manus med sin herlige blanding av humor, varme og treffende replikker, lå et potensial til å fortelle om dette på en frisk og underholdende måte, kan Andresen fortelle i den nyeste utgaven av Rushprint.

Keeper’n til Liverpool er produsert av Spillefilmkompagniet 4 1/2, og er i utlandet representert ved agenten NonStop Sales. Festivalen i Berlin vil være filmens internasjonale premiere. Filmen hadde premiere landet over 22. oktober, og er hittil sett avover 40 000 på kino.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY