Ny pris til Sinna mann

Anita Killis animasjonsfilm Sinna mann fikk hovedprisen ved Hiroshima International Animation Festival i helga. Dette er den sjette prisen filmen får fra en Oscar-kvalifiserende festival.

Anita Killis Sinna mann om den lille gutten Boj som sliter med en far som slår har truffet et stort publikum, og vunnet et imponerende antall priser. NFI melder i en pressemelding at filmen i helga vant hovedprisen ved animasjonsfilmfestivalen i Hiroshima. Dette er den sjette gangen filmen vinner en pris fra en Oscar-kvalifiserende festival. De fem andre festivalene er barnefilmfestivalen i Chicago, kortfilmfestivalene i Aspen og Palm Springs, animasjonsfestivalen i Annecy og filmfestivalen i Melbourne.

Under Annecy-festivalen, som er en av verdens viktigste festivaler for animasjonsfilm vant filmen både publikumsprisen, juryens spesialpris og UNICEF-prisen. Ved den prestisjetunge kortfilmfestivalen i Clermont-Ferrand i februar vant Sinna mann to priser, publikumsprisen og prisen for beste animasjonsfilm. I tillegg er filmen nominert til Cartoon d’Or 2010 som er prisen for beste europeiske kortfilm. Prisen er på 10 000 euro, og er støttet av EUs medieprogram.

Les Rushprints intervju med Anita Killi:
Frigjørende metode
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny pris til Sinna mann

Anita Killis animasjonsfilm Sinna mann fikk hovedprisen ved Hiroshima International Animation Festival i helga. Dette er den sjette prisen filmen får fra en Oscar-kvalifiserende festival.

Anita Killis Sinna mann om den lille gutten Boj som sliter med en far som slår har truffet et stort publikum, og vunnet et imponerende antall priser. NFI melder i en pressemelding at filmen i helga vant hovedprisen ved animasjonsfilmfestivalen i Hiroshima. Dette er den sjette gangen filmen vinner en pris fra en Oscar-kvalifiserende festival. De fem andre festivalene er barnefilmfestivalen i Chicago, kortfilmfestivalene i Aspen og Palm Springs, animasjonsfestivalen i Annecy og filmfestivalen i Melbourne.

Under Annecy-festivalen, som er en av verdens viktigste festivaler for animasjonsfilm vant filmen både publikumsprisen, juryens spesialpris og UNICEF-prisen. Ved den prestisjetunge kortfilmfestivalen i Clermont-Ferrand i februar vant Sinna mann to priser, publikumsprisen og prisen for beste animasjonsfilm. I tillegg er filmen nominert til Cartoon d’Or 2010 som er prisen for beste europeiske kortfilm. Prisen er på 10 000 euro, og er støttet av EUs medieprogram.

Les Rushprints intervju med Anita Killi:
Frigjørende metode
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY