Registrér deg i filmboka 2010

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen.

Norsk Filmforbunds Servicekontor har satt i gang arbeidet med å produsere den 12. versjonen av Norsk filmbok. Boken er den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i den voksende film- og tv-bransjen. For å få en så oppdatert og komplett oversikt som mulig, oppfordrer utgiverne bransjen om å komme med all nødvendig informasjon om seg selv og sine foretak. Alle norske filmarbeidere og firmaer med virksomhet innen film- og videoproduksjon har anledning til å registrere seg i inntil tre kategorier. Dersom det er behov for flere oppføringer utover dette kan dette gjøres mot betaling på kroner 300 per kategori. Totalt maks 10 kategorier. Det er også lagt til rette for annonsering i boken.

Registrer deg/dere på web: www.filmboka.no

Her kan filmarbeidere og firmaer legge inn den informasjonen de ønsker selv.

En egen redaksjon i Norsk Filmforbunds Servicekontor vil gå igjennom og samordne informasjonen før den blir trykket. Arbeidet skal ferdigstilles i juli 2010.

Endringer og oppføringer må registreres innen 21. juni!
 

3 kommentarer til Registrér deg i filmboka 2010

  1. Det er dessverre mange feil i filmboka i år, og den er heller ikke alfabetisk rekkefølge, bortsett fra den første bokstaven i hvert etternavn, og flere har blitt oppført under sammefagfunksjon etterhverandre, noen med fete typer tekst i hele eller deler av navnet, andre med telefon nummer, og ufullstendige adresser, dette er den desidert dårligste korrekturen noensinne, som annonsør i filmboka, vil jeg vurdere å bruke annonsekroner på den igjen.

  2. «Den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen». Vel… Vi har nettopp kikket nøye gjennom denne, og det er jo noe helt enormt med feil i filmboka 2010! Er meget skuffet over denne utgivelsen, siden den mangler flere sentrale filmmennesker som vi vet er medlem hos NFF der, og enkelte store firmaer på Vestlandet er jo ikke registrert engang! Tilfeldig? Ser også mange mennesker som er satt opp i helt feil stilling og mye mye mer!

  3. Har NFF sovet i timen? Tror ikke jeg har sett så mange feil i en filmbok før, her kan det ikke ha vært lest korrektur i det hele tatt! Sentrale aktører mangler, feil i firmanavn, firma som ikke lenger eksisterer, doble oppføringer osv osv. I tillegg mer eller mindre tilfeldig valg av bolding, skriftstørrelser, små/store bokstaver m.m. Dette må være den dårligste filmboka noensinne .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Registrér deg i filmboka 2010

Deadline nærmer seg for oppføring i den nye utgaven av Norsk filmbok – den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen.

Norsk Filmforbunds Servicekontor har satt i gang arbeidet med å produsere den 12. versjonen av Norsk filmbok. Boken er den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i den voksende film- og tv-bransjen. For å få en så oppdatert og komplett oversikt som mulig, oppfordrer utgiverne bransjen om å komme med all nødvendig informasjon om seg selv og sine foretak. Alle norske filmarbeidere og firmaer med virksomhet innen film- og videoproduksjon har anledning til å registrere seg i inntil tre kategorier. Dersom det er behov for flere oppføringer utover dette kan dette gjøres mot betaling på kroner 300 per kategori. Totalt maks 10 kategorier. Det er også lagt til rette for annonsering i boken.

Registrer deg/dere på web: www.filmboka.no

Her kan filmarbeidere og firmaer legge inn den informasjonen de ønsker selv.

En egen redaksjon i Norsk Filmforbunds Servicekontor vil gå igjennom og samordne informasjonen før den blir trykket. Arbeidet skal ferdigstilles i juli 2010.

Endringer og oppføringer må registreres innen 21. juni!
 

3 Responses to Registrér deg i filmboka 2010

  1. Det er dessverre mange feil i filmboka i år, og den er heller ikke alfabetisk rekkefølge, bortsett fra den første bokstaven i hvert etternavn, og flere har blitt oppført under sammefagfunksjon etterhverandre, noen med fete typer tekst i hele eller deler av navnet, andre med telefon nummer, og ufullstendige adresser, dette er den desidert dårligste korrekturen noensinne, som annonsør i filmboka, vil jeg vurdere å bruke annonsekroner på den igjen.

  2. «Den uunværlige guiden til alt som kan krype og gå av aktører i film- og tv-bransjen». Vel… Vi har nettopp kikket nøye gjennom denne, og det er jo noe helt enormt med feil i filmboka 2010! Er meget skuffet over denne utgivelsen, siden den mangler flere sentrale filmmennesker som vi vet er medlem hos NFF der, og enkelte store firmaer på Vestlandet er jo ikke registrert engang! Tilfeldig? Ser også mange mennesker som er satt opp i helt feil stilling og mye mye mer!

  3. Har NFF sovet i timen? Tror ikke jeg har sett så mange feil i en filmbok før, her kan det ikke ha vært lest korrektur i det hele tatt! Sentrale aktører mangler, feil i firmanavn, firma som ikke lenger eksisterer, doble oppføringer osv osv. I tillegg mer eller mindre tilfeldig valg av bolding, skriftstørrelser, små/store bokstaver m.m. Dette må være den dårligste filmboka noensinne .

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY