Ny tilskuddsordning fra NFI

NFI gir Sara Johnsen og Erik Poppe tilskudd til pakkefinansiert produksjon av to kinofilmer hver. Pakkefinansiering er en ny tilskuddsordning fra NFI.

NFI melder om tilskuddene i en pressemelding. Tilskuddene gis til 4 ½ Fiksjon AS med produsent Turid Øversveen og regissør og forfatter Sara Johnsen, og til Paradox Rettigheter AS med produsent Finn Gjerdrum, regissør Erik Poppe og manusforfatter Harald Rosenløw Eeg. De får tilskudd til å utvikle og produsere to kinofilmer hver.

Pakkefinansieringen er en ny tilskuddsordning, som NFI innførte ved årsskiftet. Produsentene har nå mulighet til å få et samlet tilskudd til utvikling og produksjon av to kinofilmer og får også mulighet til å søke på en tredje. Målet med ordningen er å gi produksjonsselskapene bedre muligheter for langsiktig kunstnerisk satsning på utvikling og produksjon av filmprosjekter, og å bidra til langsiktige samarbeid mellom produksjonsselskap og filmskapere.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny tilskuddsordning fra NFI

NFI gir Sara Johnsen og Erik Poppe tilskudd til pakkefinansiert produksjon av to kinofilmer hver. Pakkefinansiering er en ny tilskuddsordning fra NFI.

NFI melder om tilskuddene i en pressemelding. Tilskuddene gis til 4 ½ Fiksjon AS med produsent Turid Øversveen og regissør og forfatter Sara Johnsen, og til Paradox Rettigheter AS med produsent Finn Gjerdrum, regissør Erik Poppe og manusforfatter Harald Rosenløw Eeg. De får tilskudd til å utvikle og produsere to kinofilmer hver.

Pakkefinansieringen er en ny tilskuddsordning, som NFI innførte ved årsskiftet. Produsentene har nå mulighet til å få et samlet tilskudd til utvikling og produksjon av to kinofilmer og får også mulighet til å søke på en tredje. Målet med ordningen er å gi produksjonsselskapene bedre muligheter for langsiktig kunstnerisk satsning på utvikling og produksjon av filmprosjekter, og å bidra til langsiktige samarbeid mellom produksjonsselskap og filmskapere.
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY