NFI med fristelser og ulykker

Novellefilmene Fristelsen og Ulykken og kortfilmen Sort melk har fått produksjonstilskudd fra Norsk filminstitutt.

NFI melder om tilskuddene i en pressemelding i dag. Disse tre prosjektene mottok produksjonstilskudd i denne tildelingsrunden:

 

FRISTELSEN

Calle Børresen får 750 000 kroner i produksjonstilskudd til novellefilmen Fristelsen, basert på en novelle av Kjell Askildsen. Historien handler om Jakob og Maria, som lever i et stivnet samliv. Når Marias yngre søster kommer på besøk møter de en ny utfordring. Regissør på filmen er Håkon Larssen.

Les mer

 

ULYKKEN

Vidvinkel film får 650 000 kroner i produksjonstilskudd til novellefilmen Ulykken. Filmen forteller om to fedre som sliter med å takle konsekvensene av en alvorlig ulykke. Den ene prøver å overbevise seg selv og alle andre om sin uskyld, den andre leter etter noen å klandre. Regissør Thomas Wangsmo har tidligere laget en rekke kortfilmer på svært lave budsjetter, blant annet Hemmeligheten, Gjenmøte og Amor.

Les mer

 

SORT MELK

Genesis film får 600 000 kroner i produksjonstilskudd til kortfilmen Sort melk, en stilisert fortelling om grunnleggende eksistensielle behov. Ego legger ut på en vandring i jakten på noe som kan gi en opplevelse av mening. Han støter etter hvert på en mur av uendelige dimensjoner. I muren er det en sprekk, og ut av sprekken renner en flytende masse, sort melk. Regissør Skjalg Molvær har erfaring fra ulike sider av filmbransjen; som manusforfatter, fotograf, klipper, produsent og regissør.

Les mer

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

NFI med fristelser og ulykker

Novellefilmene Fristelsen og Ulykken og kortfilmen Sort melk har fått produksjonstilskudd fra Norsk filminstitutt.

NFI melder om tilskuddene i en pressemelding i dag. Disse tre prosjektene mottok produksjonstilskudd i denne tildelingsrunden:

 

FRISTELSEN

Calle Børresen får 750 000 kroner i produksjonstilskudd til novellefilmen Fristelsen, basert på en novelle av Kjell Askildsen. Historien handler om Jakob og Maria, som lever i et stivnet samliv. Når Marias yngre søster kommer på besøk møter de en ny utfordring. Regissør på filmen er Håkon Larssen.

Les mer

 

ULYKKEN

Vidvinkel film får 650 000 kroner i produksjonstilskudd til novellefilmen Ulykken. Filmen forteller om to fedre som sliter med å takle konsekvensene av en alvorlig ulykke. Den ene prøver å overbevise seg selv og alle andre om sin uskyld, den andre leter etter noen å klandre. Regissør Thomas Wangsmo har tidligere laget en rekke kortfilmer på svært lave budsjetter, blant annet Hemmeligheten, Gjenmøte og Amor.

Les mer

 

SORT MELK

Genesis film får 600 000 kroner i produksjonstilskudd til kortfilmen Sort melk, en stilisert fortelling om grunnleggende eksistensielle behov. Ego legger ut på en vandring i jakten på noe som kan gi en opplevelse av mening. Han støter etter hvert på en mur av uendelige dimensjoner. I muren er det en sprekk, og ut av sprekken renner en flytende masse, sort melk. Regissør Skjalg Molvær har erfaring fra ulike sider av filmbransjen; som manusforfatter, fotograf, klipper, produsent og regissør.

Les mer

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY