Asle Vatn "on the Move"

Asle Vatn, produsent i Friland blir årets deltaker i Producers on the Move-forumet under årets Cannes-festival.

Producers on the Move arrangeres av European Film Promotion under Cannes-festivalens første helg, 19.-21. mai. EFP har siden 2000 brukt filmfestivalen i Cannes til å rette fokus mot nye europeiske produsenter, og dermed bidra til at de kan skape seg et internasjonalt nettverk.

– Å bli presentert som Producer on the move gir prestisje og kan åpne opp mange nye muligheter for meg og filmprosjektene våre i Friland. Spesielt morsomt er det at vi i år er til stede med to utrolig gode filmprosjekter vi skal gjøre i år, som jeg nå kan få anledning til å presentere i Cannes. Vi produserer i år både Teori og praksis og Hodejegerne, og jeg forventer at Producers on the move-forumet kan åpne opp nye muligheter for begge disse filmene, sier Asle Vatn i en pressemelding fra NFI.

Producers on the Move inkluderer en rundebordskonferanse hvor nye prosjekter kan presenteres, en pressekampanje med produsentenes profiler i bransjebladene og co-produksjonslunsj med over 100 europeiske produsenter.

Filmselskapet Friland ble startet av Vatn og Christian Fredrik Martin i 2002. Nylig produserte de Sara Johnsens Upperdog og er nå i gang med Jens Liens filmatisering av Nikolaj Frobenius’ oppvekstroman Teori og praksis. Vatns neste prosjekt blir actionthrilleren Hodejegerne, basert på Jo Nesbøs bestselger. Filmen regisseres av Morten Tyldum og co-produseres med svenske Yellow Bird. Friland har tidligere produsert URO, Tommys inferno og Vinterkyss i tillegg til flere kort- og novellefilmer. Christian Fredrik Martin var norsk representant på Producers on the Move i 2006

Tidligere norske deltakere i Producers on the Move:
Turid Øversveen (2000), Edward Dreyer (2001), Bjørn Eivind Aarskog (2002), Bent Hamer (2003), Gudny Hummelvoll (2004), Jørgen Storm Rosenberg (2005), Christian Fredrik Martin (2006), Eric Vogel (2007), Silje Hopland Eik (2008), Yngve Sæther (2009).
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Asle Vatn "on the Move"

Asle Vatn, produsent i Friland blir årets deltaker i Producers on the Move-forumet under årets Cannes-festival.

Producers on the Move arrangeres av European Film Promotion under Cannes-festivalens første helg, 19.-21. mai. EFP har siden 2000 brukt filmfestivalen i Cannes til å rette fokus mot nye europeiske produsenter, og dermed bidra til at de kan skape seg et internasjonalt nettverk.

– Å bli presentert som Producer on the move gir prestisje og kan åpne opp mange nye muligheter for meg og filmprosjektene våre i Friland. Spesielt morsomt er det at vi i år er til stede med to utrolig gode filmprosjekter vi skal gjøre i år, som jeg nå kan få anledning til å presentere i Cannes. Vi produserer i år både Teori og praksis og Hodejegerne, og jeg forventer at Producers on the move-forumet kan åpne opp nye muligheter for begge disse filmene, sier Asle Vatn i en pressemelding fra NFI.

Producers on the Move inkluderer en rundebordskonferanse hvor nye prosjekter kan presenteres, en pressekampanje med produsentenes profiler i bransjebladene og co-produksjonslunsj med over 100 europeiske produsenter.

Filmselskapet Friland ble startet av Vatn og Christian Fredrik Martin i 2002. Nylig produserte de Sara Johnsens Upperdog og er nå i gang med Jens Liens filmatisering av Nikolaj Frobenius’ oppvekstroman Teori og praksis. Vatns neste prosjekt blir actionthrilleren Hodejegerne, basert på Jo Nesbøs bestselger. Filmen regisseres av Morten Tyldum og co-produseres med svenske Yellow Bird. Friland har tidligere produsert URO, Tommys inferno og Vinterkyss i tillegg til flere kort- og novellefilmer. Christian Fredrik Martin var norsk representant på Producers on the Move i 2006

Tidligere norske deltakere i Producers on the Move:
Turid Øversveen (2000), Edward Dreyer (2001), Bjørn Eivind Aarskog (2002), Bent Hamer (2003), Gudny Hummelvoll (2004), Jørgen Storm Rosenberg (2005), Christian Fredrik Martin (2006), Eric Vogel (2007), Silje Hopland Eik (2008), Yngve Sæther (2009).
 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY