Snøhulemannen sett av over 10.000

Dokumentaren Snøhulemannen runder nå 10.000 besøkende på kino. Sammenlignet med andre norske kino-dokumentarer de siste årene er Snøhulemannen en solid publikumssuksess.

Siste Nytt: "Snøhulemannen" settes opp på kino i ni nye norske byer, og får også ordinære kveldsvisninger på Bergen kino.

 

Kulturmeglerne melder om besøkstallene i en pressemelding. Filmen om Sverre Nøkling, som har bodd 30 år i snøhuler på fjellet er en publikumssuksess på kino, og har fått jevnt over god mottagelse hos kritikerne.

 

-Det er flott at filmen går på kino i påsken siden det er en underholdende film om å leve ute i fjellet, som egner seg godt for alle familier som ikke kommer seg på påsketur, sier Fridtjof Kjæreng,  som i over 10 år har fulgt Sverre Nøklings liv i snøhuler rundt om på Haukelifjell.

 

Sammenlignet med andre norske kino-dokumentarer de siste årene er Snøhulemannen en solid publikumssuksess. Tall fra Film&Kino viser at Jakten på hukommelsen hadde et besøkstall på 3.865 totalt, mens filmen om Ole Klemetsen, Blod & Ære, trakk 9.842 totalt, Yodok  ble sett av 15.331 og 99% ærlig solgte 13.803 totalt.

 

Filmen har gått aller best i Oslo, Stavanger, Haugesund og Tromsø. Også i Sverre Nøklings faste sted for proviantering, Odda, har filmen gått for fulle hus siden premieren 12.mars.

 

Se intervjuet med Fridtjof Kjæreng på Blått Lerret Web-TV

Se klipp fra filmen på Blått Lerret Web-TV

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Snøhulemannen sett av over 10.000

Dokumentaren Snøhulemannen runder nå 10.000 besøkende på kino. Sammenlignet med andre norske kino-dokumentarer de siste årene er Snøhulemannen en solid publikumssuksess.

Siste Nytt: "Snøhulemannen" settes opp på kino i ni nye norske byer, og får også ordinære kveldsvisninger på Bergen kino.

 

Kulturmeglerne melder om besøkstallene i en pressemelding. Filmen om Sverre Nøkling, som har bodd 30 år i snøhuler på fjellet er en publikumssuksess på kino, og har fått jevnt over god mottagelse hos kritikerne.

 

-Det er flott at filmen går på kino i påsken siden det er en underholdende film om å leve ute i fjellet, som egner seg godt for alle familier som ikke kommer seg på påsketur, sier Fridtjof Kjæreng,  som i over 10 år har fulgt Sverre Nøklings liv i snøhuler rundt om på Haukelifjell.

 

Sammenlignet med andre norske kino-dokumentarer de siste årene er Snøhulemannen en solid publikumssuksess. Tall fra Film&Kino viser at Jakten på hukommelsen hadde et besøkstall på 3.865 totalt, mens filmen om Ole Klemetsen, Blod & Ære, trakk 9.842 totalt, Yodok  ble sett av 15.331 og 99% ærlig solgte 13.803 totalt.

 

Filmen har gått aller best i Oslo, Stavanger, Haugesund og Tromsø. Også i Sverre Nøklings faste sted for proviantering, Odda, har filmen gått for fulle hus siden premieren 12.mars.

 

Se intervjuet med Fridtjof Kjæreng på Blått Lerret Web-TV

Se klipp fra filmen på Blått Lerret Web-TV

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY