Ny film om Kon-tiki

Max Manus-regissørene skal lage film om Kon-Tiki-ekspedisjonen til 83 millioner kroner. Dette er en av tre spillefilmer som har fått produksjonstilskudd fra NFI i dag.

Tre spillefilmer har fått produksjonstilskudd etter markedsvurdering fra Norsk filminstitutt.

Max Manus-duo regisserer Kon-Tiki

Nordisk Film Production AS får 18.000.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til spillefilmen Kon-Tiki, totalbudsjettet er på 83 millioner kroner. Dette er historien om Thor Heyerdahl og Kon-Tiki-mannskapets fantastiske reise over åpent Stillehav. Produsent Jeremy Thomas har utviklet dette prosjektet i en årrekke sammen med Thor Heyerdahl inntil Heyerdahls død i 2002. Thomas har tidligere produsert oscar-vinneren The Last Emperor. Aage Aaberge er ansvarlig produsent på prosjektet, som produseres i samarbeid mellom Nordisk Film og britiske Recorded Picture Company. Max Manus-duoen Espen Sandberg og Joachim Rønning har regien.

Les mer om filmen

 

Morten Tyldum møter Jo Nesbø

Friland Holding AS får 10.500.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til spillefilmen Hodejegerne. Filmen er en actionthriller om hodejegeren Roger, basert på Jo Nesbøs bestselger med samme navn. Den regisseres av Morten Tyldum, som har stått bak Buddy og Falne engler.

Les mer om filmen

Arild Østin Ommundsen regisserer Knerten

Paradox AS får 10.250.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til Knerten i knipe. Dette blir tredje Knerten-film basert på Anne-Cath. Vestlys barnebøker. Rottenetter– og Mongoland-regissør Arild Østin Ommundsen skal ha regi på filmen, som forteller om Knertens og Lillebrors nye utfordringer når familien flytter.

Les mer om filmen

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Ny film om Kon-tiki

Max Manus-regissørene skal lage film om Kon-Tiki-ekspedisjonen til 83 millioner kroner. Dette er en av tre spillefilmer som har fått produksjonstilskudd fra NFI i dag.

Tre spillefilmer har fått produksjonstilskudd etter markedsvurdering fra Norsk filminstitutt.

Max Manus-duo regisserer Kon-Tiki

Nordisk Film Production AS får 18.000.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til spillefilmen Kon-Tiki, totalbudsjettet er på 83 millioner kroner. Dette er historien om Thor Heyerdahl og Kon-Tiki-mannskapets fantastiske reise over åpent Stillehav. Produsent Jeremy Thomas har utviklet dette prosjektet i en årrekke sammen med Thor Heyerdahl inntil Heyerdahls død i 2002. Thomas har tidligere produsert oscar-vinneren The Last Emperor. Aage Aaberge er ansvarlig produsent på prosjektet, som produseres i samarbeid mellom Nordisk Film og britiske Recorded Picture Company. Max Manus-duoen Espen Sandberg og Joachim Rønning har regien.

Les mer om filmen

 

Morten Tyldum møter Jo Nesbø

Friland Holding AS får 10.500.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til spillefilmen Hodejegerne. Filmen er en actionthriller om hodejegeren Roger, basert på Jo Nesbøs bestselger med samme navn. Den regisseres av Morten Tyldum, som har stått bak Buddy og Falne engler.

Les mer om filmen

Arild Østin Ommundsen regisserer Knerten

Paradox AS får 10.250.000 kroner i produksjonstilskudd etter markedsvurdering til Knerten i knipe. Dette blir tredje Knerten-film basert på Anne-Cath. Vestlys barnebøker. Rottenetter– og Mongoland-regissør Arild Østin Ommundsen skal ha regi på filmen, som forteller om Knertens og Lillebrors nye utfordringer når familien flytter.

Les mer om filmen

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY