Manuskonkurranse for barnefilm

Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival og Sørnorsk filmsenter utlyser konkurranse om det mest kreative kortfilmmanuset for barn. Vinnerprosjektet får 100.000 kroner.

– Da vi utlyste konkurransen for første gang i fjor var målsetningen å stimulere og styrke den fiksjonsbaserte filmfortellingen for barn og unge og vi fikk inn mange svært forskjellige manus. Med denne konkurransen kan filmskapere få en ordentlig gulrot for å tenke kreativt for barn, sier festivalsjef for Barnefilmfestivalen, Danckert Monrad-Krohn

 

Manuskonkurransen fikk i fjor inn over 100 bidrag. Fjorårets vinner, kortfilmen Kjøttsår av Jørn Kurt Bergo, får premiere under årets Barnefilmfestival, som går av stabelen 27. april til 2. mai i Kristiansand.

 

Fristen for innlevering er 1. mars, og premien for beste manus er 100.000 kroner, hvorav 25.000 kroner går direkte til manusforfatteren og 75.000 går i produksjonsstøtte til produsenten som skal realisere manuset. Vinneren av beste kortfilmmanus utropes av en fagjury bestående av tre personer under årets Barnefilmfestival i mai.

 

Kriteriene for konkurransen er:

– Manus til kortfilm, maks. 15 sider.

– Tematisk står fortellingen fritt.

– En eller flere locations skal legges til Sørlandsområdet eller 50% av staben skal være bosatt i samme område. Manusforfattere fra Sørlandet oppfordres til å søke.

 

Manuset sendes til Sørnorsk filmsenter v/Irene Torp Halvorsen: [email protected] tlf 41 65 79 57

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Manuskonkurranse for barnefilm

Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival og Sørnorsk filmsenter utlyser konkurranse om det mest kreative kortfilmmanuset for barn. Vinnerprosjektet får 100.000 kroner.

– Da vi utlyste konkurransen for første gang i fjor var målsetningen å stimulere og styrke den fiksjonsbaserte filmfortellingen for barn og unge og vi fikk inn mange svært forskjellige manus. Med denne konkurransen kan filmskapere få en ordentlig gulrot for å tenke kreativt for barn, sier festivalsjef for Barnefilmfestivalen, Danckert Monrad-Krohn

 

Manuskonkurransen fikk i fjor inn over 100 bidrag. Fjorårets vinner, kortfilmen Kjøttsår av Jørn Kurt Bergo, får premiere under årets Barnefilmfestival, som går av stabelen 27. april til 2. mai i Kristiansand.

 

Fristen for innlevering er 1. mars, og premien for beste manus er 100.000 kroner, hvorav 25.000 kroner går direkte til manusforfatteren og 75.000 går i produksjonsstøtte til produsenten som skal realisere manuset. Vinneren av beste kortfilmmanus utropes av en fagjury bestående av tre personer under årets Barnefilmfestival i mai.

 

Kriteriene for konkurransen er:

– Manus til kortfilm, maks. 15 sider.

– Tematisk står fortellingen fritt.

– En eller flere locations skal legges til Sørlandsområdet eller 50% av staben skal være bosatt i samme område. Manusforfattere fra Sørlandet oppfordres til å søke.

 

Manuset sendes til Sørnorsk filmsenter v/Irene Torp Halvorsen: [email protected] tlf 41 65 79 57

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

MENY